Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet »

Spring Break 2019


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.84 €/kk sis. alv 24% (36.29 €, alv 0) + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.Spring Break 2019 osallistumismaksu

Etunimi

Sukunimi

Henkilötunnus

Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.Spring Break 2019 T-paita

Koko
S
M
L
XL
XXL

Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.
Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Viranomainen.fi yhteistyössä Vantaan reserviläisten ja Routacin kanssa, järjestää OPEN -ampumatapahtuman Asikkalan ampumaradalla 27.4.2019 kello 09.00 - 17.00. Tänä vuonna mennään suurella vaihteella! Olemme kasvattaneet asiakaspaikkojen ja aseiden määrää, järjestäneet erilaista toimintaa, kutsuneet paikalle tuotemerkkien edustusta ja paketoineet kaiken yhden pääsymaksun taakse.

Lipun hintaan sisältyy:
 • Pääsymaksu
 • Herkullinen burgerilounas ja juoma – Kusmiku Street Food www.kusmiku.fi/
 • Tapahtuma T-paita (Jaetaan osallistujille tapahtumassa)
 • Toiminnallinen ampumanäytös
 • Patruunalipukkeet:
  • 20x 9MM
  • 30x .223
  • 1x .308
  • 1x .338
  • 1x .50
Testattavia aseita on runsaasti! Muun muassa: Kriss Vector, Barrett M82A1, MRAD, Sako TRG, Tikka T3X, DD V7 Pro, M4V7, REC 7, ACR, MK12, SR-15, STP, Glock, CZ, SIG ja paljon muuta! Patruunalipukkeita voi hankkia lisää tapahtumassa!

Osallistumiseen ei vaadita aselupaa.

Voit osallistua Spring Break 2019 tapahtumaan jos olet:

1. Täysi-ikäinen

2. Saavut ja poistut päihteettömänä

3. Sinua ei ole tuomittu ampuma-aserikoksesta

4. Sinulla ei ole psyykkisiä tai fyysisiä sairauksia, jotka voisivat aiheuttaa riskin itsellesi tai muille osallistujille

5. Sinulla on suomalainen henkilötunnus


Tarkastamme kaikkien osallistujien henkilöllisyyden. Tapahtumaan saavuttaessa jokainen osallistuja joutuu myös allekirjoittamaan vastuuvapautuslomakkeen. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta silmä- ja kuulosuojauksestaan koko tapahtuman ajan. Tapahtuma on yksityinen ja lasten tuonti sinne on mahdollista. Mikäli saavut lapsesi kanssa tapahtumaan, olet velvollinen huolehtimaan myös lapsen näkö- ja kuulosuojauksesta koko tapahtuman ajan. Mikäli henkilökunta katsoo, että lapsen näkö- ja kuulosuojaus ei ole riittävää, voidaan sinut ja lapsi poistaa tapahtuma-alueelta. Henkilökunnalla ei ole mahdollisuuksia huolehtia lapsista sillä aikaa kun olet ampumassa, eli jos saavut lapsen kanssa, huolehdi että tapahtumaan tulee henkilö jolle voit luottaa lapsesta huolehtimisen sillä aikaa kun olet ampumassa.

HUOM! Liput ovat henkilökohtaisia. Tilausvahvistus toimii pääsylippuna, ota tilausvahvistus mukaan tapahtumaan. Vain ennakkomaksu. Ilman maksettua lippua ja henkilöllisyystodistusta ei tapahtumaan ole pääsyä.


Lippuja on rajallinen määrä ja ne menevät nopeasti!


LIPUN OSTAJAN OIKEUS PERUUTTAA MAKSETTU LIPPU
LIPUN ostajalla on oikeus peruuttaa lippu ja saada takaisin maksettu hinta vähennettynä toimistokuluilla 13€, jos olisi kohtuutonta vaatia häntä käyttämään hankkimaansa lippua sen vuoksi, että hän itse tai hänelle läheinen henkilö yhtäkkiä sairastuu vakavasti, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. (läheisenä henkilönä pidetään aviopuolisoa, avopuolisoa, lasta, vanhempaa, appivanhempaa, sisarusta, lastenlasta ja isovanhempaa), tai hänelle sattuu muu odottamaton ja vakava tapahtuma, jonka vuoksi olisi kohtuutonta vaatia häntä käyttämään hankkimaansa lippua. Muu odottamaton ja vakava tapahtuma on esimerkiksi merkittävä vahinko omaisuudelle, kuten asunnon palo. Vakavaksi vahingoksi ei katsota koiran sairastumista tai kuolemaa eikä auton rikkoutumista.

Lipun ostajan on ilmoitettava peruutuksesta viivytyksettä lipun myyjälle. Lipun käytön este on osoitettava luotettavalla selvityksellä, kuten lääkärintodistuksella, poliisitutkintapöytäkirjalla tai vakuutusyhtiön lausunnolla niin pian kuin mahdollista ja viimeistään kahden viikon kuluttua peruuttamiseen oikeuttavan esteen ilmenemisestä, jollei määräajan noudattaminen ole ostajalle kohtuuttoman vaikeaa. Mikäli edellä mainituista syistä tapahtuva peruutus tehdään lipun voimassaolojakson jo alettua, ei lipun hintaa korvata takaisin.

Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 15.00 € verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Kommentit
Lisää kommentti