
PUDDING on runsaasti laadukasta proteiinia sisältävä, vähäsokerinen vanukasjauhe herkutteluun. PUDDING sopii nautiskelun lisäksi mainiosti välipalan proteiininlähteeksi.
PUDDING koostuu lähes ainoastaan lihaksille hyödyllisestä maitoproteiinista sekä ravintokuidusta. Herkullinen runsasproteiininen vanukas syntyy helposti sekoittamalla jauhe kylmään maitoon ja antamalla seoksen sakeutua muutaman minuutin.
Käyttöohjeet: Sekoita 2/3 dl (30 g) jauhetta 1,5-2 dl:aan kylmää maitoa esimerkiksi sekoituspullossa. Kaada seos heti tarjoiluastiaan, anna vetäytyä 5 minuuttia jääkaapissa ja nauti.
Vinkit:
- Voit etsiä itsellesi mieleisintä PUDDING-koostumusta vaihtelemalla maidon määrää. PUDDING hyytyy myös ohjetta ohuempana liuoksena.
- Jos annat PUDDINGin seistä jääkaapissa yli tunnin sen maku paranee entisestään. Nauti PUDDING kuitenkin 12 tunnin sisällä sekoittamisesta.