Naulitse kala pyrstön juuresta kalapiikillä lautaan. Viillä rintaevä selkäruotoon asti irti fileestä. |
||
Leikkaa filee irti selkäruodosta. Jätä selkä- ja peräevä kiinni ruotoon. |
||
Käännä kala ja irrota toinen filee. Leikkaa Condorilla terävästi mahdollisimman tukevat fileet. |
||
Poista vatsaruodot ja -evä molemmista fileistä itsestäsi poispäin leikaten. |
||
Käytä tarvittaessa kalapiikkiä. |
||
Käytössäsi on nyt kaksi kaunista filettä graavata, paistaa, loimuttaa, marinoida... Maistuvaa kalaa! |
||
Huom! Condor-filetti ja kalapiikki kestävät konepesun. Pese lohilauta käsin aina molemmin puolin ja ripusta kuivumaan. |
(Lähde: Marttiini Oy)