Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Aktiviteter‪» Friluftsliv‪» Böcker‪» Böcker om friluftsmat‪»

Sitruuna Kustannus Herkutellen luonnossa - Kuivatuotteista kunnon eväät

Sitruuna Kustannus Herkutellen luonnossa - Kuivatuotteista kunnon eväät

Sitruuna Kustannus Herkutellen luonnossa - Kuivatuotteista kunnon eväät

Pris
32,00 inkl. moms 10% (29.09 €, MOMS 0) + leveranskostnader


Antal
st




Butiken (Helsingfors)på hyllan0 st
Tillgänglig i webbutik0 st


För den här produkten, det maximala antalet som kan beställas är det som vi har tillgängligt i lager.
Tillgång
Ungefär 14 - 30 dag(ar) från beställningen. Tillförlitlighet vid uppskattningen är litet osäker.

Lagersituationen
Meddela mig när produkten kommer in i lager igen


Omdömen
Allmänt betyg ()


Produktbeskrivning
Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon eväät on kattava tietopaketti erilaisten ruoka-aineiden kuivattamisesta ja retkikeittimin valmistettavista herkullisista aterioista.

Kirjassa käydään läpi myös retkelle valmistautuminen, tuotteiden pakkaaminen, kuivurit, keittovälineet, energian lähteet ja tarve, ruoka-aineiden säilyttäminen sekä erikoisruokavaliot.

Retken odotetuin hetki on aina ruokatauko. Kaikki kirjan yli 300 reseptiä ovat saaneet nimensä ja muotonsa todellisissa retkiolosuhteissa.

Ohjeet sopivat niin retkeilijöille, veneilijöille, melojille, pyöräilijöille kuin leirintämatkailijoille ja mökkielämää viettäville - kaikille jotka laittavat ruokaa kotikeittiötä alkeellisemmissa olosuhteissa.

Kirjassa annetut ravintosuositukset on tarkastanut elintarviketieteen professori Mikael Fogelholm.

Herkutellen luonnossa – kuivatuotteista kunnon eväät ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2005 ja sitä on myyty jo lähes 5 000 kappaletta.

Tähän neljänteen painokseen ruokaohjeet sekä kirjan sisältämä muu oleellinen tieto on päivitetty. Lisäksi uusia reseptejä on lähemmäs neljäkymmentä.

 

Raija Hentman on järjestänyt retkiä työkseen jo 40 vuoden ajan.

Hän on myös retkeily- ja matkailutoimittaja, järjestää retkeily- ja retkiruokakoulutuksia, testaa välineitä, opastaa vaelluksia, valokuvaa ja pitää esitelmiä aiheesta.

 

Kirjan tiedot:
  • Nidottu, liepeellinen, 317 sivua, 4. painos
  • ISBN: 978-952-5701-38-8
  • Ilmestynyt: 21.6.2013

 
 

Kirjasta sanottua:

"Mainio retkiruokakirja." - Karjalainen, 26.11.2013

”Varsinainen eräretkeilijän keittiöraamattu.” - Levi.Nyt!

"Valmistusohjeista näkee, että kirjoittaja on paneutunut ruokien tekemiseen retkioloissa. Ohjeissa ei kikkailla vaan esitellään tarvittavat työvaiheet.” - Retki-lehti

”Vaikka kirja on tehty ennen muuta retkimuonien säilöjälle, se kyllä palvelee mainiosti myös tavallista kotitarvekuivaajaa." - Savon Sanomat Plus

”Vuoden 2005 toiseksi paras eräaiheinen tietokirja!” - Erä-lehden lukijaäänestys

Storleken på den packade produkten eller förpackningen är ca 170 x 240 x 30 mm.

Paljon myyty, käytännöllisiä ja hyvänmakuisia ruokaohjeita jakeleva opus.


Vikt
0,43 kg(Produkten kan ha en lätt förpackning.)


Tillverkningsland
Finland


Kommentarer
Anonym verifierad köpare, 31.3.2024
Allmänt betyg
Översatt av GoogleVisa original
En inspirerande bok.
Katriina N. verifierad köpare, 3.10.2023
Översatt av GoogleVisa original
Det finns många godbitar i den här boken.
Jani K. verifierad köpare, 26.8.2023
Allmänt betyg
Översatt av GoogleVisa original
Boken var ännu bättre än jag förväntat mig. Boken berättar mycket om till exempel campingspisar, torkning, förberedelser, blötläggning, konsumtion och vilken typ av näringsämnen som bör föredras etc. Det finns många recept och jag tror att den här boken kommer att vara väldigt användbar för mig.
Susanna A. verifierad köpare, 15.9.2017
Allmänt betyg
Översatt av GoogleVisa original
Bra och tydliga instruktioner. Mångsidiga recept. Boken har använts hårt
Lägg till en kommentar

Varumärke