Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Aktiviteter‪» Vandring‪» Slidknivar och knivar‪» Knivar‪» Fällknivar‪»

Helle Dokka 200

Helle Dokka 200

Helle Dokka 200
Helle Dokka 200

Pris
119,00 inkl. moms 24% (95.97 €, MOMS 0) + leveranskostnader


Antal
st




Butiken (Helsingfors)på hyllan0 st
Tillgänglig i webbutik0 st


För den här produkten, det maximala antalet som kan beställas är det som vi har tillgängligt i lager.
Tillgång
Denna produkt är inte tillgänglig för närvarande.

Lagersituationen


Produktbeskrivning
Folding knife.

The Dokka knife is a classic all-purpose folding knife and in fact the first Helle designed folding knife ever produced. It has a beautiful curly birch handle hiding the integrated steel liners. It is also one of a kind since it has the unique triple laminated stainless steel blade made by Helle.

The Dokka comes with a genuine leather pouch with an integrated belt loop.

Maintenance
Helle knives are designed to retain their sharpness as a lifelong outdoors companion. But it is still important to take care of your knife and its sheath.

The Handle. Dry the handle with a soft cloth if wet and wax occasionally.

The Sheath. The leather needs to be impregnated occasionally with colourless impregnation agent (grease or wax) to keep supple. Dry the sheath carefully in room temperature if it becomes wet.

The Blade. Wipe the blade with a soft cloth if wet and treat with grease occasionally.

Sharpening
Use a diamond tool or a wet stone for sharpening. Place the knife bevel flat to the sharpening tool and work the entire blade. Work one side until you can feel a slight burr on the opposite side. Switch side and repeat the procedure until you feel the burr on the first side. You have now established an edge.

Remove the burr by stroking the blade gently over the sharpening surface on both sides, as if cutting very thin slices. Keep the bevel flat towards the sharpener and move from side to side until the burr is gone.

f the blade is very dull or damaged, use a fine-grained grindstone and plenty of water and sharpen until you have a raw edge. Use much cooling liquid and never sharpen on a dry stone. A hot-ground edge looses its heat treatment and ruins the blade.

Storleken på den packade produkten eller förpackningen är ca 150 x 70 x 70 mm.

Denna produkt kan levereras endast med de följande metoderna:
- Avhämtning i butiken
- Avhämtning från Postis paketautomat
- Avhämtning i postkontor
- Avhämtning på R-kiosks eller K-Markets avhämtningsställe (DB Schenker)
- Brev med uppföljning
- EUR-pall, på överenskommen tid
- EUR-pall, under arbetstid
- Leverans till mottagarens adress (DB Schenker)
- Leverans till mottagarens adress (Matkahuolto Jakopaketti)
- Leverans till mottagarens adress (Posti)
- Leverans till mottagarens adress (Posti morgon)
- Leverans till mottagarens adress vid given tidpunkt (Matkahuolto Kotijakelu)
- Leverans till mottagarens adress vid given tidpunkt (Posti Home Parcel)
- Matkahuolto Närpaket
- Posti frakt till mottagarens adress
- Rullpall, på överenskommen tid
- Rullpall, under arbetstid
- Specialpall

Du kan betala denna produkt endast med de följande metoderna:
- E-faktura (bara för företag och samfund)
- E-postfaktura (bara för företag och samfund)
- Faktura eller delbetalning (Klarna)
- Förskottsfaktura / elektronisk överföring
- Kreditkort
- MobilePay
- Papperfaktura (bara för företag och samfund)
- Pivo
- Webbank: Aktia
- Webbank: Danske Bank
- Webbank: Handelsbanken
- Webbank: Nordea
- Webbank: OmaSp
- Webbank: OP
- Webbank: Pop
- Webbank: S-pankki
- Webbank: Säästöpankki
- Webbank: Ålandsbanken


Vikt
0,25 kg(Inkluderar vikten av den eventuella försäljningsförpackningen)


Tillverkningsland
Norge


Kommentarer
Lägg till en kommentar

Åsikter
7 7

Varumärke


Blogg

Knife and axe sharpening and care

Maintenance of the blades of knifes and axes are important in order of their efficient operation, longevity and safe use. Below you will find simple instructions on how to maintain and care for the blades of knives and axes: Knives Clean regularly:  After using the kn...