Allmänt betyg | 51 omdömen) | (
En näringsrik och välsmakande utflyktsmåltid erbjuder ett enkelt sätt att laga mat under utflyktsförhållanden, på stugan eller till och med på en båt. Ingredienserna kan blandas med varmt eller kallt vatten. Vattentät förpackning fungerar som ett mått på rätt mängd vatten.
Tillverkning:
1. Riv upp påsen uppifrån och vik ut botten.
2. Tillsätt 4 dl kokande vatten (nivå G).
3. Rör om.
4. Stäng, vänta 10 minuter.
Tillsätt mer vatten om du vill. Kan beredas i kallt vatten, förläng tiden> 30 min.
Ingredienser:
Ris [40%], vegetabiliskt fett (palmfett, rapsolja), potatis, glukossirap, nötkött [7,0%], gröna bönor, modifierad potatisstärkelse, gräddpulver , svamp (svamp, delikatess), salt, maltodextrin, jästextrakt , lök, lök [0,7%], smak, köttextrakt, persilja, kryddor, rosmarinekstrakt
Näringsinnehåll | Per 100 g färdig * ' | Per portion (500 g) färdig ** | RI *** |
---|---|---|---|
Energi | 550 kJ till 130 kcal | 2700 kJ - 650 kcal | |
Fett | 5 g | 26 g | |
varav mättad | 2,7 g | 13 g | |
Kolhydrat | 17 g | 84 g | |
varav sockerarter | 0,7 g | 3,5 g | |
Kostfiber | & lt; 1 g | 4 g | |
Protein | 3,5 g | 17 g | |
Salt | 0,7 g | 3,6 g |
*** Referensintag för den genomsnittliga vuxna användaren (8400 kj / 2000 kcal).
** Beredd i vatten enligt instruktionerna på förpackningen.
Allmänt betyg | ☆☆☆☆☆ |