Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪» Inov-8 Terraultra G 270 Mens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.12.2022
Yleisarvosana
Hyvä pito! Kieli painaa vähän nilkkaa edestä jos solmii tosi tiukalle. Kannattaa sovittaa.
Joni A. vahvistettu ostaja, 3.9.2022
Yleisarvosana
Tosi kova runkoi en kenkä. Ei minun jalkaan
Oskari H. vahvistettu ostaja, 28.6.2022
Yleisarvosana
Tosi hyvin omaan jalkaani istuvat kengät. Pohjilla huippupito.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.1.2022
Yleisarvosana
Yves Kyle F. vahvistettu ostaja, 28.8.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.7.2021
Yleisarvosana
Pertti L. vahvistettu ostaja, 16.6.2021
Yleisarvosana
Hyvä pito, nopea kuivumaan, kestävät materiaalit, erinomainen tossu pitkille kävelyvaelluksille. Sopii myös juoksuun, mutta tilava lesti vaatii ainakin itsellä tiukkaa nauhoitusta. Kävelykäytössä olen vaihtanut sisäpohjalliset Jalaksen turvakenkäpohjallisiin, jotka parantavat kantapään istuvuutta kävellessä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.4.2021
Yleisarvosana
Risto H. vahvistettu ostaja, 6.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.1.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.12.2020
Yleisarvosana
Tilasin nämä seuraajaksi Terraultra G260:lle, jotka alkavat olla sen verran kuluneet, että niillä ei enää ensi kesänä ultria voi juosta. Odotin siis vain hiukan päivitettyä versiota. Pettymys oli suuri, koska nämä olivat minun näkökulmastani täysin kelvottomat. Ensimmäisenä yllätti lestin ja etenkin kärjen kapeus. Inov-8:n mukaan heidän asteikollaan "fit" oli muuttunut 4:stä 5:ksi, ja etukäteen pelkäsin jo liian leveää kenkää. Tämä oli kuitenkin selvästi G260:a kapeampi, samassa koossa. Ihan rinnakkain vertaillessakin se oli ilmiselvää, ja jalassa asian huomasi heti. Olisin ehkä voinut elää tuon aiempaa kapeamman mallin kanssa (G260 oli minullekin aika tilava), mutta ongelmat eivät loppuneet siihen. Kengän iltti, kieli, on uudessa versiossa ohut ja kova muovilärpäke vanhan perinteisemallisen pehmeän sijasta. Se painoi heti jalkaani. Kokeilin löysätä nauhoja sekä tehdä jalan yläosalle tilaa antavan version nauhoituksesta, mutta tämän mallin muotoilu oli niin outo, että tuokaan ei auttanut. Viimeisenä ja pienimpänä ongelmana, mutta mainitsen kuitenkin, oli etenkin toisessa kengässä kantapään alla tuntuva joku kovempi kohta, kaiketi pohjallisessa. En tuota alkanut tutkia tarkemmin, koska olin jo muutenkin todennut, etten näitä kenkiä voi pitää. Testasin niitä vain kotona sisällä, ja jo sinä aikana toinen jalka tuli niin kipeäksi, että jouduin valitettavasti palauttamaan ne.
Chris N. vahvistettu ostaja, 9.10.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kevyt, nopea ja pitävä. Auttanut minua jo suosikkipolku reitilläni.