Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Taktiset jalkineet‪» Korkeavartiset‪» Haix Black Eagle Athletic 2.0 V T High Sidezipper Desert‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Timo P. vahvistettu ostaja, 12.7.2023
Yleisarvosana
Hyvät kengät, sopii mainiosti moottoripyörällä ajoon kuivalla kelillä. Tykkään todella paljon kenkien sivu vetskarista, nopeat ja helpot laittaa jalkaan. Jos olisi samanlainen sivuvetskarillinen kenkä kalvolla niin ostaisin välittömästi mökki käyttöön.

Niina S. vahvistettu ostaja, 2.9.2023
Yleisarvosana
Todella miellyttävät jalassa.

Taneli K. vahvistettu ostaja, 28.8.2023
Yleisarvosana
Jarno R. vahvistettu ostaja, 7.7.2023
Yleisarvosana
Erinomaiset kengät. Pehmeät jalassa, kuin urheilukengät.Suosittelen!
Janne M. vahvistettu ostaja, 7.12.2022
Yleisarvosana
Taattua Haix laatua. Kevyt kenkä, mutta samalla äärimmäisen tukeva ja istuu jalkaan kuin sukka. Menee täysin niin ulkoilu- kuin käyttökenkänä.
Ville K. vahvistettu ostaja, 12.10.2022
Yleisarvosana
Hyvät kengät, mukavat, riittävän hengittävät ja sopivan tukevat. Ainut valituksen aihe on vetoketjun kiinnitystarra, joka itsellä kului parissa kuukaudessa niin, että ei enää pysynyt kiinni ja vetoketjut alkoivat valumaan auki ja kilisemään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.7.2022
Yleisarvosana
Jaakko T. vahvistettu ostaja, 25.9.2020
Yleisarvosana
Tuttu tuote sekä virkakäytöstä että vapaa-ajan käytöstä. Mainio ja varsin hyvin istuva jalkine, joka rakenteeltaan "softiksena" on kuitenkin kohtuullisen jämäkkä myös vaikeassa maastossa. Kaupunkikäytössä eli tasaisella alustalla aivan loistava. Vetoketju helpottaa jalkineen käyttöä merkittävästi, eikä minulla ole ollut ongelmia vetoketjun kestävyyden suhteen. Pienenä miinuksena oikeastaan aika geneerinen huomio jalkineen liukkaudesta pakkasella, mutta sekin on kyllä liittynyt ikääntyneeseen kenkään eikä oikeastaan ole miinus vaan yleinen huomio lähes jokaisen jalkineen kohdalla. Toinen huomio on myös varsin yleinen eli ikääntyessä kangaskenkä venyy, ja siksi kannattaa ottaa jokseenkin napakka jalkine joka muotoutuu hyvin jalan mukaan.
Ella V. vahvistettu ostaja, 25.8.2020
Yleisarvosana
Risto H. vahvistettu ostaja, 24.4.2020
Yleisarvosana
Huippu kengät. Koko kannattaa valita Haixin taulukon mukaan, eikä sen perusteella mitä aiemmin on käyttänyt.