Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Housut‪» Military-housut‪» Kuorihousut‪» Carinthia PRG 2.0 Trousers‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jussi L. vahvistettu ostaja, 20.5.2023
Yleisarvosana
Koko XXL on 184 / 80 - kokoselle sopinu. Pykälää tai paria pienempi saattas riittää, tämäkään ei vielä tuulessa lepattava teltta ole. Koska on pelkkä kuori, halusin että on välikerrosvaraa, mieluummin liikaa kuin liian vähän. Vedenpitävyys testattu sateessa, ei sanomista. Kulutuskestävyydestä pitkällä aikavälillä ei pysty sanomaan. Taskutilaa ei oo hirmusesti, mut en sitä tältä odottanukkaa. Tosi kevyet, ei tunnu missään. Omat henkselit riittää edellä mainitusta johtuen, mitkään super heavy dutyt ne ei oo. Korkea vyötärö ei ehkä oo muotikriittisen makuun, mutta varmistaa takinliepeen pysymisen päällä ja ulkopuolella. Jos etsit täysin kahisemattomia pöksyjä, etsi jotkut toiset. Mitään aivan älytöntä mökää eivät pidä, mutta ääntä kuitenkin. Pakkautuvat pieneen, helppo laittaa kassiin muun kaman lisäx.

Frank B. vahvistettu ostaja, 28.8.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin mukavat housut.

Feiyi W. vahvistettu ostaja, 14.3.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Mahtavaa! Vaikka M on hieman suurempi kuin luulin .
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.2.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.2.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.6.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Parhaat omistamani housut. Laatu läpikotaisin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.11.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Rakastan häntä!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.9.2022
Yleisarvosana
Jämerät housut, mukava liikkumavapaus ja korkea suojaava vyötärö. Ostettu retkeilykäyttöön ja talven loskakeleille. Ei kevyimmät, mutta ajavat asiansa.
Jaakko L. vahvistettu ostaja, 31.5.2022
Yleisarvosana
Hyvä laatuiset housut. Hieman ihmetyttää ettei sepalusvetoketju ole vedenpitävä, vaikka housujen kaikki muut ketjut ovat. Korkea vyötärö on talvella todella kiva.
Tomi A. vahvistettu ostaja, 10.3.2022
Yleisarvosana
Housut käyttöön suoraan kaupan paketista UKK-puiston hiihtovaellukselle. Sivuilla olevat vetoketjut mahdollistavat tuuletuksen säätämisen todella hyvin. Ainoa pienen pieni miinus hassusti toteutetusta kiristyshaasta vyötäröltä, jonka käyttäminen on hieman vaikeahkoa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.9.2021
Yleisarvosana
Huom. Itsellä on Carinthia PRG 1.0 eikä 2.0 vaikka kuitissa niin lukee ja sellaisena se minulle myytiin. Muuten tuote on toimiva, joskin kokemusta on vain 1 kostean kävelyn verran. Hiki ei tullut. XL koko on itselle sopiva jalkojen ja lantion osalta, mutta töppöjalkaisena suomalaisena lahkeet ovat todella pitkät. Pienten kenkien kanssa saattavat helposti lipsahtaa kantapään alle. Mitoitus siis ei yhtä vaihtoehtorikasta, kuten vaikka Cryellä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.1.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvät tuotteet ... suosittelen