Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Korkeavartiset » Meindl Army Pro GTX »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mikko L. 15.9.2019:
Yleisarvosana
Otti yllättävän pitkän "sisäänajon", mutta sen jälkeen toimivat kuin sukka. Tosi jäykkäpohjainen kenkä - autolla ajaminen, etenkin manuaalisen, ei nämä kengät jalassa ei ole pelkkää herkkua; on kuin pujottelumonoilla päästäsi menemään. Jäykkä pohja antaa hyvän perustan pidemmille retkille ja jalan / nilkan tuenta parempaa A-luokkaa. Kenkien korkea(ahko) varsi ja siisti muotokieli ovat plussaa. Ehdottomasti SUURIN miinus pintanahan laadusta. Iso ero vasemmassa ja oikeasssa kengässä (samat matkat ja maastot läpikäyneenä) ihmettelen, että näinkin hintaviin kenkiin käytetään pintanahkaa joka muutaman kuukauden varsin kevyellä kulutuksella on kuin talvi-, jatko- ja Lapinsodan läpikäyneillä saappailla. Kenkiä on hoidettu vain Meindl:n omilla tuotteilla ja nyt odottelen mitä maahantuoja sanoo kenkien reklamaatiosta. Pieni miinus tulee nauhojen koukuista, jotka tulevat yllättävän ulos kengän pinnasta ja aiheuttavat toisen jalan kenkään nirhaumia.
Toni R. 25.4.2019:
Yleisarvosana
Tuomas R. 7.2.2019:
Yleisarvosana
Paras kenkä mitä olen jalassani pitänyt. Ei mitään ongelmaa kovilla pakkasilla eikä vesikelin sohjolla. Hinta/laatu suhde on erittäin kohdillaan.
Konsta S. 8.4.2017:
Yleisarvosana