Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet‪» Kotelot‪» Viranomaiskäyttöön‪» Varusteet‪» IMI Defense Tactical Drop Leg Platform‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Samuel J. 14.6.2022
Yleisarvosana
Udo T. 10.3.2021
Yleisarvosana
Täysin mutkaton tilaaminen, maksaminen ja toimitus Saksaan. Erityisen myönteistä, että artikkeli on halvempi Suomessa kuin Saksassa ja 24%: n alv. Toimituskulut ovat myös selvästi alle DHL: n. Minun ei tarvitse sanoa mitään laadusta, se on erittäin korkealla tasolla. Kiitos, jatkan tämän jälleenmyyjän käyttöä ostoksissani.
Matti P. 20.1.2021
Yleisarvosana
Petri A. 5.9.2020
Yleisarvosana
Olen sanaton-harvinaista- mykistävän hyvä
Anonyymi 14.7.2020
Yleisarvosana
Faijalla käytössä ja tosi tyytyväinen!
Kimmo S. 3.8.2019
Yleisarvosana
Toimii! Tarpeeksi säätövaraa.
Jussi H. 26.7.2019
Yleisarvosana
Reisitelakoiden aatelia. Erinomaiset säädöt ja erittäin kestävää tekoa. Tämä on aito IMI! Kiinasta toki saa "yhtä" hyvää laatua olevia kopioita.... No ei saa :) Tämä ei ole hinnalla pilattu ja jos haet reisitelakkaa joka kestää kauemmin kuin sinä, tässä se on. IMIN kotelot napsahtavat paikalleen ja mukana tulevilla työkaluilla on helppo tehdä kiinnitykset.
Juhani S. 8.3.2019
Yleisarvosana
toimii hyvin
Jari J. 1.10.2018
Yleisarvosana
Hintalaatusuhdetta pidän erittäin hyvänä. Itse 170 cm pitkänä persjalkaisena sain vetää vyöripustusnauhasta kaikki säädöt niin minimiin kuin sain mutta sitten kotelo istuikin juuri oikealle korkeudelle. Reisivöiden kitka housuihin on hyvä. Oikein jämäkkä kokonaisuus joka ainakin itselleni istuu mainiosti. Olen tyytyväinen.
Salla P. 28.10.2017
Yleisarvosana
Vähän hankala säätää oikean mittaiseksi ja tahtoo nyt ihan minimilläänkin olla tällaiselle pienelle ihmiselle liian matalalla. Jalkaremmit tahtoo käytössä myös löystyä niin niihä saa olla kiristämässä kun reiden ylä- ja keskiosa eivät ole tasapaksuisia. Muute todella laadukkaan oloinen ja hyvännäköinen