Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Kotelot » Viranomaiskäyttöön » Pistoolikotelot » CZ » IMI Defense Polymer Retention Paddle Holster Level 2 for CZ SP-01 Shadow »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Topi K. 20.12.2019:
Yleisarvosana

Simo A. 11.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Sopii shadow 1 seen kuin valettu

Harri K. 10.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kotelo on toiminut sra käytössä tyydyttävästi. Ase on toistaiseksi pysynyt siis matkassa. Low ride belt attachmentin kanssa ase jää liian lähelle vartaloa jolloin ote jää vedossa huonoksi. Lukitus pitää kyllä ja oma sormeni ei vahingossakaa osu liipasimelle vedossa. Lukitusnappi on siltä osin hyvin sijoitettu. Nappilukitus on kuitenkin sormitarkkuutta vaativa ja liian usein nappiin ei osu kunnolla tai sitä ei paina riittävästi jolloin veto ei onnistu. Pieni kotelo ei myöskään herätä luottamusta yhtään rankempaan toimintaan. Mihinkään työkäyttöön tai kuperkeikkamiesten harjoituksiin katselisin parempia vaihtoehtoja. Halpana kotelona toimii kyllä luotettavasti rataolosuhteissa ilman suurempia ongelmia.

Mika H. 15.04.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Vapautuspainikkeen suojusta piti vähän dremelöidä matalammaksi jouhevan käyttökokemuksen saavuttamiseksi, ihan kelpo kampe.

Virpi M. 29.03.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Tukeva, pitävä, napakka. Toimii sujuvasti käytössä. Hieman tiukat pidikkeet, eli vintage-asevyöhyn kiinnittäminen vaati voimaa - mutta pidikkeet kyllä kestivät sen hyvin!

Kauno A. 23.01.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Toimii hyvin. Kevyt ja kestävä.

Sampo J. 25.09.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Toimii hyvin myös CZ-85:lle.

Petri R. 22.05.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt mutta yllättävän jämäkän tuntuinen kotelo. Ase istuu kuin nyrkki silmään, ei heilu eikä kolise. Vapautuspainikkeen käyttö on tarkkaa, jos ei kunnolla paina niin ei myöskään lukitus aukea ja aseen vedon yhteydessä nousee housut kainaloon :) Hyvin vastinetta hinnalle, esim. SRA käyttöön.

Joonas H. 09.04.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Hyvä, halpa, modulaarinen kotelo

Tatu M. 05.03.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Toimii erinomaisesti ainakin airsoft-harrastuksessa!