Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military rinkat‪» Eberlestock Terminator Pack (F4)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 3.1.2022
Yleisarvosana
asi...@...fi 8.12.2021
Yleisarvosana
Christian Tim W. 4.3.2021
Yleisarvosana
Paljon erilaisten mahdollisuuksien avulla saada jotain tavaraa laukkuun, mukaan lukien kaksi etuyhteyttä, antaa sinulle aivan suuren määrän. Yläpussi on helppo poistaa, joten voit ottaa sen isona edc: nä tai pienenä päiväreppuina. Se näyttää olevan vedenpitävä. Laukku repun takana on täydellinen pitkille suhteellisen pienille laitteille, kuten ase tai kannettava tietokone. Hyvä ominaisuus on myös olkahihnojen yksilöllinen korkea. Siellä on kuin 10 vaihtoehtoa, joita voit muuttaa sekunneissa. Lopuksi 'mukava saada' on tarranauhan tehtävä kaikissa hihnoissa, joten käyttämästäsi äänenvoimakkuudesta riippuva turha osa voidaan kiinnittää suoraan ripustamisen sijaan. Ei kunnioitusta muihin reppuihin, mutta se on varmasti parasta. Parhain terveisin.
Sven V. 21.10.2020
Yleisarvosana
Helsingistä Saksaan toimitettu sujui hyvin ja nopeasti. Kaikki on hienoa, olen erittäin tyytyväinen. Kiitos Varuste.net
Anonyymi 8.7.2020
Yleisarvosana
Jasmin B. 17.3.2020
Yleisarvosana
Tilasin Ebelerstock Terminator Saksasta. Kaupan käsittely on hienoa. Toimitus oli myös erittäin nopeaa. Voin suositella kauppaa ja kiittää mahtavasta repusta. Terveisiä Saksasta B.J.
Markus V. 14.4.2018
Yleisarvosana
Aivan mielettömän monipuolinen reppu, irroitettava vyölaukku on aivan tajuttoman kätevä ominaisuus minivaelluksille sekä pidemmille vaelluksille. Tuntuu olevan todella kestävääkin kaikki materiaalit kun reppu on ollut todella karuissakin olosuhteita viikon tai kaksi putkeen eikä välitä ollenkaan. Pienet miinukset siitä ettei mukana tuleva sadesuoja mahdu repun päälle ylipakattuna eli on aika naftia kokoa, toinen pieni miinus siitä ettei sivutaskuja saa irti kokonaan jolloin repusta saisi vähän pienemmän ja toisi modulaarisuutta lisää. Mielipidejuttujae nämäkin. Huippu reppu ja töysin rahan arvoinen kyllä! 4,5tähteä ansaittu