Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Putkirunkoiset » Savotta Jääkäri XL »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Roger S. 27.5.2020:
Yleisarvosana
heavy duty load carry system that sits nice on hip and shoulders, shrinks down to "normal" size backpack with compression straps. (looks like ordinary backpack, not like the LJK or tht TST RP80, these kind of like look "bigish")
Jussi M. 12.5.2020:
Yleisarvosana
Kallis mutta erittäin hyvä, takuu 10 vuotta niin ei sillee ole hätää jos jotain sattuu.
antti k. 7.5.2020:
Yleisarvosana
säädöt vielä tekemättä, mutta on jo pienen testireissun perusteella paras rinkka mitä olen koskaan omistanut.
jari A. 7.5.2020:
Yleisarvosana
Niko H. 7.5.2020:
Yleisarvosana
Teemu M. 31.12.2019:
Yleisarvosana
Iso, kestävä ja tukeva.
Tommi R. 20.12.2019:
Yleisarvosana
Taattua Savottaa!
Peik J. 19.12.2019:
Yleisarvosana
Oikein hyvä rinkka. Mukava kantaa. Ekalla reissulla lähtöpaino repulla oli noin 20kg ja ainakin se kulki hienosti ja paino jakautui tasaisesti lantiolle ja hartioille. Teltan kaaripussia varten saisi sisäosastoja erottavassa säädettävässä välilaipiossa olla reunassa 5cm reikä vaikka vetskarilla. Nyt ainoa reikä jää keskelle ja se tekee tosi hankalaksi muiden kamojen pakkaamisen ylätaskuun. Tosin kyllä Hillebergin kaaripussi mahtui pystyyn reunaankin mutta se törröttää vähän pitkänä sieltä ylös ja nousi minulla muiden kamojen yläpuolelle selkeästi. Toki rullasulun pystyi vielä sulkemaan koska siihen on varattu runsaasti ylipakkausvaraa. Sivutaskut kokoa L minun repussa. Niiden ja repun pääsäkin väliin sai kirveen ja kävelysauvat aseteltua aika nätisti.
Matti R. 15.9.2019:
Yleisarvosana
Ehkä yksi parhaista Savotan rinkoista. Raskaassa kuormassa ei ompeleet "soineet" kuten muissa rinkoissa tahtoo olla tapana. Kantojärjestelmä selvästi yksi parhaista ja säädöt riittävät mainiosti isollekin kantajalle. Tämä kantojärjestelmä yhdistettynä perinteisen LJK:n rinkan kanssa voisi olla todella kova yhdistelmä.
Alexandre C. 15.8.2019:
Yleisarvosana
Very good build quality bag and functional. I used the bag a couple of time and it is confortable to me. I strongly recommend it.
Jukka H. 12.7.2019:
Yleisarvosana
Kun vertaan edelliseen rinkkaani niin (Savotta LJK) aika tasoissa ollaan (molemmissa omia hyviä puolia), mutta Jääkäri XL:n mollekujat ja pari muuta innovaatiota vievät voiton omalla kohdallani.
Mikko M. 21.10.2018:
Yleisarvosana
Kestävä, modulaarinen ja erittäin käytännönläheisesti suunniteltu/tehty. Ompeleet ovat huippuluokkaa, repussa on erinomaiset säädöt ja viimeistely on muutenkin ammattitaitoista. Kenties kallis rinkka, mutta elinikäinen ja jos käy paljon metsässä, on tämä kultaakin kalliimpi reppu.
Jenni N. 28.9.2018:
Yleisarvosana
Joey S. 16.8.2018:
Yleisarvosana
A realy strong en quality made bag. Good and fast service.
Nimimerkki Utelias61 24.8.2016:
Olen käyttänyt vuoden Modulaari-LJK:ta tyytyväisenä. Käytän vaelluksilla. Nyt kiinnostaa Savotan mainospuhe, jonka mukaan Jääkäririnkka on "paranneltu" versio edeltäjästä. Kolme seikkaa jää kiinostamaan tästä näkökulmasta. Että pussin syvyys on pudonnut 30 cm:sta 23:een kuulostaa mahdolliselta "parannukselta" ainakin ulkonäön kannalta, mutta toisaalta olen monta kertaa pakatessa ollut iloinen, kun LJK:n pussi on kasvanut syvyyttä, ja siksi myös huolimattomasti alkanut pakkaus on sujunut onnellisesti ja nopeasti. Entä nuo koko pussin/repun ympäri kiertävät hihnat? LJK:ssa niitä ei ole, enkä mitenkään tajua niitä "parannuksena", vaan ne tuovat mieleen vanhanaikaiset retkiputkirinkat jo 1980-luvulta. Kolmas "parannus" on mielestäni selvä huononnus. Tarkoitan irrotettavaa yläläppää, joka tuo mieleen monet hassusti tornimaiset rosnarinkat kuten Ospreyt. Kun rinkan kanssa puuhailee paljon (sitähän ei ainoastaan kanneta vaan myös puretaan ja pakataan), mitkään irtoilevat osat ja läpät eivät yleensä ilahduta vaan pikemminkin hatuttavat ja hidastavat retkeilyä. Olisin iloinen, jos kumpaakin rinkkaa käyttäneet esittäisivät huomioita edellisistä aiheista. Tosiaan, mitään valittamista en Modulaari-LJK:sta ole keksinyt, vaan olen ollut läpeensä tyytyväinen. Siksi kiinnostaisi kuulla vähän lisäselvitystä noiden "parantelujen" suhteen.