Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Jalkineet‪» Puolikorkeat‪» Haix Black Eagle Tactical 2.0 MID GTX‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
salla t. 14.9.2022
Yleisarvosana
Kevyt, mutta kuitenkin jämäkkä kenkä. Aika pientä kokoa. Ehkä ei sovi talvikengäksi, mutta ei tiedä vielä.
Anonyymi 2.8.2022
Yleisarvosana
Kevyet, kestävät ja hyvin istuvat. Toivottavasti ovat myös helppohoitoisia.
Walter R. 28.7.2022
Yleisarvosana
Loistava valinta myös nuorisolle retkeilykengäksi! Tarpeeksi joustava pohja, vedenpitävät, kevyet ja varmasti katu- uskottavat! Viikon retki Norjaan ja Haltille eikä mitään ongelmia kenkien suhteen. Sukat päivän jälkeen aina kuivat! Parempi valinta kun urheiluliikkeiden lasten kömpelöt retkeilyyn tarkoitetut kengät! Huippua että löytyy myös pieniä kokoja! (36-38)
Michael P. 8.3.2022
Yleisarvosana
Istuvat omaan jalkaan erittäin hyvin, sekä on oikein kevyen tuntuiset jalassa.
Jani V. 4.2.2022
Yleisarvosana
Todella mukavat ja monikäyttöiset puolivarrelliset nahkaiset gtx-kengät vartijatyöhön. Tilasin jo toiset samanlaiset... Ensimmäiset kenkäni kestivät yli 2 vuotta kovaa ympärivuotista käyttöä ja menevät edelleen kesäkenkinä - pohjat ovat jo sen verran kuluneet, etteivät pidä enää talviliukkailla. Todella mukavat ja hengittävät kengät pitkiin työvuoroihin. Itse vaihdoin paksummat ja pehmeämmät terveyspohjalliset alkuperäisten tilalle. Itsellä jalan koko reilu 44 ja kapea, mutta pitkä jalkaterä. Valitsin koon 45,5 ja se on minulle passeli. Jalat turpoavat usein pitkään kävellessä. Taattua HAIX-laatua!
Marcus L. 24.1.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kevyt, mukava, mutta vaatii sinun sisään menemisen. Erilainen kengännauhojen käsittely, mutta varmasti hyvä jos liikkuu metsässä.
Jyrki M. 10.9.2020
Yleisarvosana
Hyvä työkenkä.Toimii märällä kelillä hyvin, ei kastu jalat. Kuivalla kelillä ei hikoa liikaa. Vaatii sisään ajon ,että jalka tottuu. Todella hyvä jalalle.
Ville P. 15.5.2020
Yleisarvosana
Petteri R. 19.3.2020
Yleisarvosana
Hieman matala malli meikäläisen jalalle, mutta näyttäisi muotoutuvan varsin nopeasti. Leveys loistava ja muutenkin tuntu jalassa viimeisen päälle hyvä.
Markus P. 22.7.2019
Yleisarvosana
Taattua Haix-laatua! Istuu jalkaan paremmin kuin juoksulenkkari.
Henri R. 2.5.2019
Yleisarvosana
Todella mukavat jalkaan! Ei väsy jalat seisoskellessa "Ilmastointi" kengissä toimii erinomaisesti. Kesällä hivelen lämpöiset. Kengän kärkeen toivoisin nahkaisen vahvistuksen, koska kengän kärkeen tulee naarmuja/kulumaa helpohkosti.
Jani R. 10.3.2019
Yleisarvosana