Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit » Ulkoilu » Kengät » Talvikengät » Lundhags Polar Quest »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Simon S. 7.11.2019:
Yleisarvosana
Första intrycket är att det är en känga med riktigt bra kvalitet! Allt från skosnörena och deras öglor till sömmarna och skarvarna känns riktigt gedigna och hållbara. Sulan har bra, grovt mönster och har hittills (i brist på snö och is) hållit fästet bra på blöta, mossiga berg. Den löstagbara innerskon känns tjock och stabil och ger ett bra stöd i kängan. Denna kan dock ibland vara svår att få bra på plats: den veckar sig lätt i hälen och kräver till tid och arbete att få snyggt på plats. Men tack vare dessa får man en oerhört varm känga som utan problem höll värmen med endast en tunn ullsocka vid stillastående ett par timmar i 0-gradigt väder. Till de negativa punkterna hör att det känns väldigt klumpig. Svårt att komma ifrån med en så här varm känga, men den är aningen för oböjlig i skaftet och den höga tån bidrar till den klumpiga känslan. Det stora utrymmet för tårna kommer säkert att komma till pass vartefter vädret blir kallare. Sedan hade jag hellre sett att skaftet varit av fullnarvsskinn som många av de andra Lundhags-modellerna, främst deras 1-lagerskängor. Det känns betydligt lättare att ta hand om än Perwanger, som är som mocka och nubuck. Lundhags har bra guider för kängvård med filmer och text, men nämner nubuck/mocka endast i förbifarten. Hade varit intressant att se mer grundläggande hur Lundhags tycker att man ska behandla en liknande känga.
Jukka K. 20.9.2019:
Yleisarvosana
Päteviltä kengiltä vaikuttavat. Arvostelen lisää kunhan pakkaset tulevat. Nyt kun kengillä kävelty useampi reissu, muotoutuneet hyvin jalkaan. Sisäänkävely oli paljolti helpompi kuin Lundhagseissa yleensä, johtuen varmaan paksusta villaisesta sisäkengästä . Pohja erittäin hyvin pitävää kumia.
Antti K. 27.2.2019:
Yleisarvosana
Todella tukevat ja lämpimät kengät. Vaativat kunnon sisäänajon, kuten muutkin Lundhags kengät.