Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet» Aseet» Pienoiskiväärit» Kriss DMK22 22LR 16.5"»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jussi-Tapio T. 15.5.2021
Yleisarvosana
Loistava kivääri. Toiminnot vastaavat isompaa Ar:ää ja koneistusjälki on erinomaista. Vielä kun saa hommattua pidemmät lippaat niin riemulla einole rajaa. Vahva suositus.
juh...@...om 28.8.2020
Yleisarvosana
Tämä on tarkka ase, ampuu halvalla bulkkipaukulla ja avotähtäimillä koulutaulun napakympin kokoista kasaa 25 metriin, optiikan kanssa varmasti paremmin. Vakiolaukaisu on MilSpec, rahiseva ja epätarkka, mutta helppo vaihtaa parempaan. Käytettävyydeltään ja painoltaan vastaa oikeaa ar-kivääriä, mikä on ehdottomasti plussaa. Mahtava peli ampua!
Timo M. 5.8.2020
Yleisarvosana
Hyvä treeniase joka tekee hyvää kasaa tekee Norman panoksilla. (Noin 0,75 cm , 40m eli ampuja vaatii treeniä) ainoa miinus nuo lisävälineiden kiinnitys Joka ei ole M-Lock,
Jussi H. 31.7.2020
Yleisarvosana
Laadukas ja tarkka. Raudoilla noin tuuman kasaa 80 metristä. Ainoat syöttöhäiriöt tulleet lippaista kun paukut eivät menneet limittäin. Alkuperäinen poisvetäjän kynsi ei välttämättä ota panoksen reunasta kunnon otetta. Parempi osa löytyy netistä. Omassa upperin picatinnykisko ei ole täysin samaa kokoa kuin etutukissa tai lisäkiskossa (quick attach mountti on sen verran tarkka ettei istu täydellisesti). Muilla kiinnitystavoilla ongelmaa ei ole. Ei tarvitse tyhjälaukaista. luistia raottamalla iskurin saa laskettua osumatta piikkiin.
Niklas M. 30.4.2020
Yleisarvosana
Sami A. 28.4.2020
Yleisarvosana
Kaj P. 23.4.2020
Yleisarvosana
Liipaisinkoneisto on heikohko, mutta se ei tullut yllätyksenä. Muuten oikein käypä piekkari oikeastaan ihan kaikenlaiseen harjoitteluun ja harrastamiseen👍
Matias K. 6.12.2019
Yleisarvosana
Toimiva ja käynniltään hyvä pienoiskivääri. Laukaisu on vakiona todella huono, mutta koska kyseessä on AR-15 tyylinen osa niin sitä on todella helppo parantaa.
Harri K. 10.5.2019
Yleisarvosana
Noin tuhannen laukauksen jälkeen ei aseperäisiä häiriöitä millään käytetyllä patruunalla. Tuntuu käsissä ja käsittelyssä kivääriltä eli soveltuu erinomaisesti omaan lajinomaiseen harjoitteluun halvemmalla patruunalla. Painoa on siis kuten .223 AR15 aseessa ja kaikki osat samalla tavalla metallia. Tähtäimet olivat omaan makuuni surkeasta huonommat. Etutähtäimen säätövara ei edes riittänyt jotta osumat sai tauluun 50m etäisyydeltä. Tähtäimien vaihdon jälkeen ase on tässä tapauksessa ampujaa tarkempi.
myy...@...fi 8.12.2018
Yleisarvosana
Laatua arvostavalle, painokin on sama kuin aidossa 223rem. Toimii kuin junan vessa.
Juha P. 25.10.2018
Yleisarvosana
Etsin AR15-tyyppistä pienoiskivääriä jotta voisin harjoitella rutiineja ja toistoja halvemmalla kuin oikealla kisa-aseella. Kriss DMK22 täyttää nämä kriteerit täysin. Standardi AR-runko johon käyvät normaalit AR-viriosat. Itse vaihdoin liipasimen Geisseleen ja varmistimen kaksipuoleiseen. Ei mitään yhteensopivuusongelmia. Kiskojärjestelmä on Keymod. Ei siis M-LOK kuten jossain netissä virheellisesti sanotaan. Siihen on hieman hankalampi saada osia kuin M-LOK:iin, muttei mitenkään mahdotonta. Piipussa on kierteet vaimentimelle ja normaali liekinvaimennin. (Suujarruksi tuota ei osaa kutsua.) Päällä on vakio Picatinny ja alas taittuvat rautatähtäimet. Rautoja en pidä mihinkään tarkkuustyöhön sopivina, mutta saapahan ne taitettua alas pois kiikarin / holon / punapisteen tieltä. Ase on tarkka heti laatikosta. Jopa mil-std liipasin sallii todella tarkan kasan bipodin kanssa, ja paremmalla liipasimella meno vain paranee. Olen toistaiseksi ampunut 25m-100m ja tuntuu että tarkkuden rajana on edelleen ampuja. 25m osumat koskevat toisiaan ja 100m tulitikkuaskia voi ammuskella hajalle ilokseen. Ja en ole edes vielä kokeillut isoa kiikaria ja kilpapatruunoita jotta näkisi mihin ase todella pystyy (150-200m). Mutta minulle aivan varmasti tarpeeksi tarkka. Ei taida olla tarvetta Rugerin viripiipuille joita aseeseen kuulemma saa. Aseen laatu ja toimivuus on myös korkeaa luokkaa. Satojen laukausten jälkeen aseen omat lippaat ovat häiriöttömiä. Lukko jää auki patruunoiden loppuessa joten sekin toimii kuin oikeassa AR:ssa. Kaiken kaikkiaan minun täytyy todeta että vajaan kuukauden jälkeen olen tähän aseeseen erittäin tyytyväinen. Toki liipasin on pakasta otettuna heikko, mutta tuon tiesin jo ostaessani.
Nino B. 28.8.2018
Yleisarvosana
Erittäin laadukas. Pitkästä toimitusajasta huolimatta kannatti hankkia. Odotus palkittiin.
Jari V. 19.9.2019
AR-15 .22 sarjassa paras. Ikinä. 1500 lks ammuttu, 1 syöttöhäiriö Krissin 15 rds lippailla. S&W lipas sopii täydellisesti. HYvä ostos.