Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet» Jalkineet» Puolikorkeat» Haix Black Eagle Athletic 2.1 Mid GTX»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 17.2.2021
Yleisarvosana
Hieman kapea lesti, mutta valitsin yhtä numeroa suuremman koon, joka kompensoi... Kevyet ja hyvän tuntuiset kävellessä, varsin pitävät pohjat myös talvikelillä.
Jussi R. 22.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaat ja tukevat kengät. Suosittelen mikäli olet harkinnut matalavartisia kalvollisia kenkiä. Kalvo ei laita jalkoja hikoilemaan ja muutekin tuntuma on kevyt.
Teemu E. 15.11.2020
Yleisarvosana
Istuu hyvin kuin lenkkarit jalassa. Oikein hyvät kengät kävellä.
Anita L. 29.9.2020
Yleisarvosana
Oikein hyvät vaellusreissulla Lapissa.
Harri M. 9.9.2020
Yleisarvosana
Hinta ja laatu kohdallaan. Hyvin istuvat kengät ja pitävät hyvin vettä. Istuvat jalkaan hyvin ja ovat mahtavat kävellä. Eivät vaatineet "sisäänajoa", kuin muutaman kerran. Tukevat nilkkaa hyvin, vaativammassakin maastossa. Helppohoitoiset ja hyvät kengät. Vahva suositus jos haluat hyvät ja käytännölliset kengät, sopuhinnalla.
Kaleva P. 2.9.2020
Yleisarvosana
Työkäyttöön hankittu, hyvää että ovat erittäin kevyet ja jaksaa pitkän päivän. Kesti hetki saada muotoutumaan, siitä yksi tähti pois.
Kari L. 22.1.2020
Yleisarvosana
Mukavat, kevyet kaikin puolin hyvät kengät 👍
Henri N. 30.8.2018
Yleisarvosana
Lasse K. 13.7.2018
Yleisarvosana
Kengät istuvat jalkaan hyvin pienen sisäänajon jälkeen, niinkuin aina minulla Haixin kenkien kanssa. Kevyet ja hyvin liikkuvuuden mahdollistavat kengät jokapäiväiseen käyttöön ja vaellukseen. Jopa työkengiksi viranomaiskäyttöön tai yksityiselle turvallisuusalalle voisin näitä suositella tietyin edellytyksin.