Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Taktiset jalkineet‪» Korkeavartiset‪» Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX High‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.10.2021
Yleisarvosana
Erinomaiset!

Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.3.2022
Yleisarvosana

Fredrik B. vahvistettu ostaja, 24.8.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kevyt, nopea pukea ja mukava kävellä.
Johan E. vahvistettu ostaja, 21.6.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kaunis, hieman kapea, mutta tiesin sen ennenkin.
rop...@...om vahvistettu ostaja, 30.4.2023
Yleisarvosana
Istuvat hyvin. Etenkin kengän leveä lesti sopii minulle. Yleensä joudun ottamaan hieman yli ison koon, jottei lesti purista, nyt ei ollut tarvetta. Kevyet jalassa ja hengittävät niin hyvin kuin nyt maiharin voi olettaa. Käytän myös tupla sukkaa joka luonnollisesti vaikuttaa asiaan. Edelleen jäykät kantapäästä ja hieman myös varresta, mutta kengillä on kävelty vasta parikymmentä kilometriä, joten tämä on täysin oletettavaa. Eivät ole hiertäneet edes täysin uutena. Puolta kokoa pienemmän kengän kanta hiersi testatessa vaikka muuten olisikin ollut sopiva. Suosittelenkin, että jos kanta tuntuu hiertävän ota suosiolla puolta kokoa suurempi kenkä. Nauhoitus systeemi hyvä ja nopea kiristää. Pidän etenkin läpässä olevasta nauhapiilosta. Kestävyydestä mahdoton sanoa tässä kohtaa mitään. Siviili M05 maiharit kestivät käytössä yli 11 vuotta, joten katsotaan mihin nämä yltävät. Vedenpitävyydestä en osaa sanoa, koska kelit ovat olleet kuivat. Minulla ei kuitenkaan ole syytä epäillä etteivätkö nämä pysyisi kuivana, koska kaverin lähes vastaavat Haixit pysyvät. Suosittelen lämpimästi, sillä oletuksella etteivät nämä lahoa parin vuoden käytöllä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.4.2023
Yleisarvosana
Kevyet ja nopeat, yllättävän jämäkät. Sisäänajo vielä kahden viikon jälkeen kesken, ja kenkiä ei voi pitää pitkiä aikoja (useita tunteja) jalassa kerrallaan. Toisen kengän kielessä oleva nauhakuja purkaantui osittain jo ensimmäisen kahden viikon aikana, joten siitä tähti pois. Muuten oikein laadukkaan oloinen kenkä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.3.2023
Yleisarvosana
Vaatii pitkähkön sisäänajon että pehmenee mukavaksi mutta sen jälkeen on oikein mukavat jalassa.
mat...@...om vahvistettu ostaja, 23.2.2023
Yleisarvosana
vähän liian nopeesti hajos
Jesse R. vahvistettu ostaja, 27.1.2023
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaat ja hyvän tuntuiset kengät. Yllätyin positiivisesti ja kenkien korkeahko hinta on selvästi mennyt oikeasti tuotteen laatuun. Itsellä kengät ei ole kovin kauaa olleet käytössä ja vielä ovat aika kovan tuntuiset, ikäänkuin "monomaiset" mutta uskon että käytössä pehmenevät. Voin lämpimästi suositella. Mukavat jalassa, tarjoavat hyvin tukea kävellessä, kaksialuekiristys on loistava keksintö ja toimii juuri niin kuin pitää. Jos miettii kahden koon väliltä, kannattaa valita niistä isompi.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.1.2023
Yleisarvosana
Kevyet, istuvat kengät! Plussana hyvä pito talvella.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.12.2022
Yleisarvosana
Voitto H. vahvistettu ostaja, 30.9.2022
Yleisarvosana
Vasta pari viikkoa käyttöä takana, mutta tähän mennessä erittäin tyytyväinen. Heti ensimmäisen käyttöviikonlopun satoi joka päivä, eikä lainehtivalla nurmipellollakaan päästäneet kengät vettä läpi. Todella kevyet ja nopea rullaava askel. Saa nähdä, kuinka hyvin kestävät käyttöä.
Ville J. vahvistettu ostaja, 29.9.2022
Yleisarvosana
Todella mukavat ja hyvin istuvat
Petteri R. vahvistettu ostaja, 31.8.2022
Yleisarvosana
Kengät ovat todella kevyet verrattuna edellisiin Haix Airpower P3:siin. Erillinen jalkapöydän ja varren säätö auttaa itselle parhaimman tuntuman hakemiseen ja läpän nauhatasku tarravarmistuksella on oikein oiva quality-of-life -parannus.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.8.2022
Yleisarvosana
Outi S. vahvistettu ostaja, 24.8.2022
Yleisarvosana
Kevyet jalassa mutta silti meno hieman kömpelöä. Varsi painaa säärtä. Toivotaan, että kokemus parantuu, kun kilometrejä syksyllä kertyy enemmän
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.8.2022
Yleisarvosana
Erittäin hyvä jalassa, kevyt ja tukeva.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.7.2022
Yleisarvosana
Hyvä ja kevyt kenkä. Vesi pysyy oikealla puolella ainakin uutena. Muotoutuu nopeasti jalkaan. Kenkien kangas on NIR ominaisuuksiltaan huono. Loistaa valkoisena ir-valossa. Muuten olen tyytyväinen kenkään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.7.2022
Yleisarvosana
Tuote on juuri sellainen kuin ajattelin sen olevan ja ajaa asiansa erinomaisesti!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.7.2022
Yleisarvosana
Parin päivän käytön jälkeen istuu jalkaan loistavasti. Vedenpitävyys testattu ja toimii. Hengittävyys voisi olla napsun parempi, mutta en ota siitä kuitenkaan tähtiä pois.
Pirjo R. vahvistettu ostaja, 27.6.2022
Yleisarvosana
Paras kenkä maastoon kelillä kuin kelillä lumikelejä lukuun ottamatta. Kolmannet menossa ja harmi etten voi tähän lisätä kuvia miltä nämä näyttävät satoja kilometrejä ja kaikenlaisia maastoja myöhemmin. Suosittelen ehdottomasta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.6.2022
Yleisarvosana
Istuvat hyvin ja tukevat jalkaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.6.2022
Yleisarvosana
Kevyet, mukavat jalassa, kestävät yllätävän hyvin vaikka ovat ns lenkkarimallin maiharit. Aina Haixeja käyttänyt. Aiemmin oli käytössä Black Eagle Tactical High. Ei voi kun suositella
Maarit H. vahvistettu ostaja, 14.5.2022
Yleisarvosana
Hyvät jalassa ja viekatehtävissä!
Tomi P. vahvistettu ostaja, 10.5.2022
Yleisarvosana
Kevyt ja tukeva kenkä, ekalla lenkillä hiersi,sen jälkeen ollut kuin sukka jalassa.
Tobias B. vahvistettu ostaja, 19.4.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.10.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.2.2021
Yleisarvosana
Aivan mahtavat kengät kaiken kaikkiaan: kevyet ja ainakin näin alkuun erittäin napakat.
Petteri V. vahvistettu ostaja, 6.1.2021
Yleisarvosana
Tuote on juuri sitä mitä odotin Haixilta, olin omistanut jo Haix kengät aiemmin, joten halusin heidän kengät myös uudestaan, kengissä on kyllä pitkä sisäänajo mutta sen jälkeen ne ovat täydelliset.
Eetu L. vahvistettu ostaja, 28.11.2020
Yleisarvosana
Kevyt ja tukeva kenkä. Nauhoituksen lukitus tosi hyvä ja jalkapöydän säädöt pysyy haluttuna aina. Toimii myös sisätiloissa eikä ei ole kuumat jalassa. Kenkä on hyvin rullaava ja niillä juokseminenkin on miellyttävää. Ongelmana on pitkä sisään ajo, muutaman viikon käytöllä ne eivät vieläkään istu optimaalisesti. Melko tyköistuva ja lesti ei ole kovin leveä, mikä hankaloittaa hyvän istuvuuden löytämistä. Kantapäissä kantapääkupin yläpuolella kova reuna joka aiheuttanut hankaamista ja pidemmällä kävelylenkillä sain rakon kantapäähän. Tätä ongelmaa on pystynyt nauhoituksen kireyden säädöillä helpottamaan. Jäällä/lumella hieman liukas pohja.
Ville H. vahvistettu ostaja, 21.10.2020
Yleisarvosana
Onni S. vahvistettu ostaja, 21.8.2020
Yleisarvosana
Hyvät ja tukevat
Konsta V. vahvistettu ostaja, 26.7.2020
Yleisarvosana
Kengät olivat kuvatunlaiset, kevyet ja hyvät jalassa voin suositella!
Jarkko N. vahvistettu ostaja, 21.7.2020
Yleisarvosana
Tuomas S. vahvistettu ostaja, 1.2.2020
Yleisarvosana
Ensimmäiset HAIX:ini. Vaatii reilusti sisäänajoa, noin 150km kohdalla alkoi olemaan ok. Erittäin hyvin rullaava kenkä joka tukee jalkaa hyvin.
Aku L. vahvistettu ostaja, 22.1.2020
Yleisarvosana
Sisään ajo kengille 13 km metsä-kävely. Kengät mukavan tukevat. Pohjat pehmeämmät parempi ajaa autoa kuin vanhemmissa malleissa. Muutama TRA-harjoitus myös takana. Hyvin toimii myös siinä touhussa. Eivätkä kuumene liikaa kovemmassakaan liikkeessä.
Kimmo O. vahvistettu ostaja, 8.1.2020
Yleisarvosana
Todella hyvin jalkaan istuvat, kevyet maiharit.
Risto H. vahvistettu ostaja, 3.1.2020
Yleisarvosana
Loistavat kengät. Joustavat ja kepeät kuin painitossut, mutta silti tukevat! Kuten joissain arvosteluissa todettukin, että vaativat sisäänajoa. Rakot ja muuta kymmenen kilometriä tarpomista, mutta sen jälkeen istuvat jalkaan kuin valettu, voin suositella
Matti K. vahvistettu ostaja, 29.12.2019
Yleisarvosana
Parasta mitä rahalla saa!
Albert L. vahvistettu ostaja, 25.10.2019
Yleisarvosana
Jani P. vahvistettu ostaja, 16.10.2019
Yleisarvosana
Kevyet ja erittäin mukavat jalassa.
Samu K. vahvistettu ostaja, 16.10.2019
Yleisarvosana
Parhaat kengät, kolmannet jo menossa. Löytyy nahkaiset ja kankaiset, kankaisemmat suurempaa kokoa tai sitten malli on hieman muuttunut uudessa mallissa.
Eetu T. vahvistettu ostaja, 25.9.2019
Yleisarvosana
Kevyet, hengittävät ja loistavat jalkaan. Vedenpitävyydestä ei vielä kokemusta. Kysymysmerkkinä myös akilesjänteen kohdalla olevan kangastuksen kestävyys. Saman merkin airpowereissa akilesjänteen kohdalla oleva kangas kului nopeasti puhki, jonkan seurauksena vesi ja kosteus sisään..
Ville A. vahvistettu ostaja, 19.9.2019
Yleisarvosana
Todella hyvä ja istuva vaelluskenkä. Hyvä nilkkatuki ja kengän keveys yllätti. Kengännauhojen kaksiosainen kiristys toimii hienosti lestin ollessa erikseen kiristettävä vaikka nauhat ovat yhtenäiset ylös asti.
Ulla H. vahvistettu ostaja, 11.9.2019
Yleisarvosana
Tuote toimi erittäin hyvin vaelluksella. Nilkkani ovat huonot, tukivat niitä erityisen hyvin. Olen näin lyhyellä kokemuksella tyytyväinen ostooni. Poikani suositteli , koska hänellä on yli 2-vuoden kokemus kenkien käytöstä. Hänellä on nahka pintainen kenkä ja helposti kenkien väri katoaa. Laittaa suojaa joka kerta kun käyttää. MIKÄ NEUVOKSI?
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.7.2019
Yleisarvosana
Kevyt, laadukkaan oloinen ja vakaa kenkä, metsässä liikkumiseen ostettu, soveltunee erittäin hyvin myös kaupunkikävelyyn, eli monipuolinen käyttötarkoitus. Alkuun tuntui että ei istu jalkaan hyvin, mutta kun avasin nauhoja hieman ja kiristin uudelleen, kenkä olikin paras vaihtoehto mitä olen kokeillut.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.5.2019
Yleisarvosana
Kevyt ja mukava jalassa pitkiäkin aikoja. Hyvä nilkkatuki epätasaisessa maastossa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.11.2018
Yleisarvosana
Nimimerkki Jalassa joka päivä 7.4.2020
V*tun hyvät