Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Korkeavartiset » Haix Black Eagle Athletic 2.1 GTX High »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Albert L. 25.10.2019:
Yleisarvosana

Jani P. 16.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyet ja erittäin mukavat jalassa.

Samu K. 16.10.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Parhaat kengät, kolmannet jo menossa. Löytyy nahkaiset ja kankaiset, kankaisemmat suurempaa kokoa tai sitten malli on hieman muuttunut uudessa mallissa.

Eetu T. 25.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyet, hengittävät ja loistavat jalkaan. Vedenpitävyydestä ei vielä kokemusta. Kysymysmerkkinä myös akilesjänteen kohdalla olevan kangastuksen kestävyys. Saman merkin airpowereissa akilesjänteen kohdalla oleva kangas kului nopeasti puhki, jonkan seurauksena vesi ja kosteus sisään..

Ville A. 19.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella hyvä ja istuva vaelluskenkä. Hyvä nilkkatuki ja kengän keveys yllätti. Kengännauhojen kaksiosainen kiristys toimii hienosti lestin ollessa erikseen kiristettävä vaikka nauhat ovat yhtenäiset ylös asti.

Ulla H. 11.09.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tuote toimi erittäin hyvin vaelluksella. Nilkkani ovat huonot, tukivat niitä erityisen hyvin. Olen näin lyhyellä kokemuksella tyytyväinen ostooni. Poikani suositteli , koska hänellä on yli 2-vuoden kokemus kenkien käytöstä. Hänellä on nahka pintainen kenkä ja helposti kenkien väri katoaa. Laittaa suojaa joka kerta kun käyttää. MIKÄ NEUVOKSI?

Mira K. 25.07.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt, laadukkaan oloinen ja vakaa kenkä, metsässä liikkumiseen ostettu, soveltunee erittäin hyvin myös kaupunkikävelyyn, eli monipuolinen käyttötarkoitus. Alkuun tuntui että ei istu jalkaan hyvin, mutta kun avasin nauhoja hieman ja kiristin uudelleen, kenkä olikin paras vaihtoehto mitä olen kokeillut.

Jyrki L. 08.05.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Kevyt ja mukava jalassa pitkiäkin aikoja. Hyvä nilkkatuki epätasaisessa maastossa.

Jarkko K. 28.11.2018:
Yleisarvosana