Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet‪» Aurinko- ja suojalasit‪» Ops-Core‪» Ops-Core Mk1 Performance Protective Eyewear - Black w/ Tinted and Clear Lenses‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Emmanuel P. 12.11.2021
Yleisarvosana
Kuvattaessa silmieni suojaaminen on minulle ensiarvoisen tärkeää, ja Ops-Core MK1 Performance Protective Eyewear tekee juuri sen, mitä sen nimi antaa ymmärtää. Yksikokoinen alumiinirunko, kun sitä käytetään Ops-Core AMP, Communications Headsetin kanssa (ostettu yhdessä MK1:n kanssa), tarjoaa mukavuuden, jota voit odottaa huippuluokan sotilasoptiikan valmistajalta, kuten Gentex Co. -laitebrändiltä. Helposti vaihdettavat linssit ovat korkealaatuisia, sopivat kaikkiin mahdollisiin valaistusolosuhteisiin ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ne tarjoavat sinulle ehdottoman välttämättömän varmuuden siitä, että silmäsi ovat suojassa. Harmi, ettei Ops-Corelta ole saatavilla monikiinnittävää kovakoteloa, joten linssit voidaan pitää jäykässä suojakotelossa, jolloin vältytään mahdolliselta naarmuuntumiselta.