Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Aurinko- ja suojalasit‪» Ops-Core‪» Ops-Core Mk1 Performance Protective Eyewear - Black w/ Tinted and Clear Lenses‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Emmanuel P. 12.11.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Kuvattaessa silmieni suojaaminen on minulle ensiarvoisen tärkeää, ja Ops-Core MK1 Performance Protective Eyewear tekee juuri sen, mitä sen nimi antaa ymmärtää. Yksikokoinen alumiinirunko, kun sitä käytetään Ops-Core AMP, Communications Headsetin kanssa (ostettu yhdessä MK1:n kanssa), tarjoaa mukavuuden, jota voit odottaa huippuluokan sotilasoptiikan valmistajalta, kuten Gentex Co. -laitebrändiltä. Helposti vaihdettavat linssit ovat korkealaatuisia, sopivat kaikkiin mahdollisiin valaistusolosuhteisiin ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ne tarjoavat sinulle ehdottoman välttämättömän varmuuden siitä, että silmäsi ovat suojassa. Harmi, ettei Ops-Corelta ole saatavilla monikiinnittävää kovakoteloa, joten linssit voidaan pitää jäykässä suojakotelossa, jolloin vältytään mahdolliselta naarmuuntumiselta.