Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet» Jälleenlataus» Latauspuristimet» Latauspuristimet» Dillon Precision XL750 latauspuristin»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Ville M. 10.3.2021
Yleisarvosana
Laadukas laite, joka toimii erittäin sulavasti.
Marek G. 3.3.2021
Yleisarvosana
Lehdistö vastaa odotuksiani. Sen suorituskyky vastaa täysin tarpeitani. Kone koteloita varten on välttämätön, samoin kuin laite ammusten, esim. RBS: n (käytän), kiinnittämiseksi, samoin kuin ruutissa oleva ruuti. OK.
Anonyymi 11.2.2021
Yleisarvosana
Suuri päivitys edellisestä progressiivisesta lehdistöstäni, Dillon 550: stä. Tämä on markkinoiden täydellisin lataaja henkilökohtaiseen käyttöön. Niille, jotka haluavat, on kaikenlaisia päivityksiä, automaattisesta tapaussyöttöstä, luodinsyöttöstä, jotta automatisoidaan ammusten valmistusprosessi täysin. Suosittelen tätä konetta kaikille, jotka lataavat IPSC: tä ja niin suuria ammuksia kuluttavia urheilulajeja varten. Metsästäjille ja vapaa-ajan ampujille yhden vaiheen painallus saattaa olla taloudellisesti järkevämpi valinta, mutta ei niin hauska valinta. XL750: tä tai mitä tahansa muuta progressiivista puristinta ei suositella tarkkuuden jahtaavalle benchresterille tai PRS-ampujalle, ellei sitä ole päivitetty mukautetuilla osilla, progressiivisen uudelleenlatauksen luonteen vuoksi suuremmilla toleransseilla kuin mitä voidaan saavuttaa parhailla yksivaiheisilla puristimilla ja käsityökaluilla.
Pertti K. 6.2.2021
Yleisarvosana
Laadukas ja toimiva laite. Lataaminen nousi uudelle tasolle XL750 myötä.
Alexey M. 21.8.2020
Yleisarvosana
Markku K. 3.11.2019
Yleisarvosana
Asiallinen päivitetty 750 XL.Melko helppo laittaa käyttö kuntoon.Make.