Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Hyödylliset härpäkkeet » Hihamerkit ja tarrat »

HIENO MERKKI 2019 - Thin Blue Line

HIENO MERKKI 2019 - Thin Blue Line

HIENO MERKKI 2019 - Thin Blue Line
Hinta
Captchasis. alv 0% (10.00 €, alv 0) + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala) hyllyssä 19 kpl heti
Netistä toimitettavissa 19 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus

Haluatko tukea hyvää tarkoitusta? HIENO MERKKI 2019 -patchilla voit osoittaa tukesi Suomen luotetuimmalle Viranomaiselle, Poliisille.


Merkeistä saatu tuotto menee 100% Poliisien tuki Ry:lle, palveluksen aikana loukkaantuneiden poliisien kuntoutukseen ja palveluksessa menehtyneiden poliisien perheiden tukemiseen.


Valmistajalta:

Yhteistyökumppanit myyvät HIENO MERKKI 2019 -tuotetta kaikille sen haluaville, tuotto menee lyhentämättömänä Poliisin Tuki Ry:lle. Merkin hinta on 10 €. Nettilauksissa yhteistyökumppaneiden työtä helpottaa ryhmätilaukset. HIENO MERKKI 2019 on valmistettu PVC-muovista 3D-optiikalla ja se kiinnitetään Velcro-tarranauhalla. Merkin koko on noin 7 x 4 cm ja merkin värit edustavat Suomen sinistä ja valkoista, sekä hieman taktisempaa musta–harmaata.

HIENO MERKKI 2019 jatkaa Vihdissä vuonna 2016 tapahtuneen tragedian jälkeistä, poliisien keskuudessa jo tunnetuksi tullutta ”Thin Blue Line” -ajatusmallia. Ohut sininen viiva edustaa poliisin virkapuvussa työtään tekevää, maailman laajuista poliisien rivistöä, joka toimii yhtenäisenä rintamana hyvän ja pahan välissä. ”Thin Blue Line” -tuotteilla halutaan muistaa ja tukea virassaan menehtyneitä ja loukkaantuneita poliiseja sekä heidän perheitään. Poliisin Tuki Ry kerää varoja virkatehtävissä vaikeasti vammautuneiden poliisien kuntoutukseen ja virkatehtävissä menehtyneen poliisin omaisten tukemiseen. Tuki voi olla kertakorvaus tai pidempiaikaista avustamista. Erityisesti kuolemantapauksissa perheitten tukitoimiin ryhdytään välittömästi.

Vuonna 1964 perustetun Poliisin Tuki Ry:n taustayhdistyksiä ovat Suomen Poliisijärjestöjen Liitto, Suomen Nimismiesyhdistys ja Poliisilakimiehet. Yhdistykseen kuuluu lisäksi Poliisihallituksen edustus. Yhdistys ei ole poliittisesti sitoutunut, eikä osallistu ammattiyhdistystoimintaan. Sen ainoa tehtävä on tukea jäsenistöään.

Nöyrä kiitos kaikille kampanjaan osallistuville yhteistyökumppaneille ja jokaiselle HIENO MERKKI 2019 -tuotteen ostajalle.

Tuote voidaan toimittaa kirjeessä. Tätä tuotetta mahtuu kirjeeseen 89 kpl.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 80 x 40 x 8 mm.

Paino
0.01 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Kommentit
Lisää kommentti