Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Korkeavartiset »

Haix Airpower XR1


Hinta
Captchasis. alv 24% (257.26 €, alv 0) + toimituskulut

Määrä
pari

Väri
Musta


Koko
(valitse)
(valitse)
EUR 39 (UK 6)
EUR 40 (UK 6.5)
EUR 41 (UK 7)
EUR 41 (UK 7.5)
EUR 42 (UK 8)
EUR 43 (UK 8.5)
EUR 43 (UK 9)
EUR 44 (UK 9.5)
EUR 45 (UK 10)
EUR 45 (UK 10.5)
EUR 46 (UK 11)
EUR 47 (UK 11.5)
EUR 47 (UK 12)Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Jämäkkä ja turvallinen kenkä esimerkiksi pelastajalle. Kengässä on vedenpitävä CROSSTECH®-kalvo, joka estää bakteereiden ja virusten leviämisen nesteiden avulla. XR1:ssä on myös metalliton naulaanastumissuoja, sekä erittäin liukumaton pohja. Suojista huolimatta kengässä on miellyttävä ja vaimentava pohja, sekä huopasisäpohja joka imee kosteutta.

 • Sisävuori: CROSSTECH® Laminat Technology; 3-kerroksinen CROSSTECH® -pinnoitus, vesitiivis ja hengittävä. Kulutusta kestävä hyvin hengittävä vuorikangas kaikkiin vuodenaikoihin, erityisesti joustavaan vaihtokäyttöön sisä- ja ulkotiloissa. Erinomainen tunkeutumissuoja verta ja muita kehon nesteitä vastaan (suojaa niistä aiheutuvilta viruksilta ja bakteereilta). Parempi suoja kemikaaleja vastaan.
 • Pohjallinen: Miellyttävä, vaimentava, kosteutta siirtävä ja antibakteerinen. Erillinen kantapäätuki huolehtii hyvästä vaimennuksesta ja jalan ohjauksesta. AIRFLOW-kanavat. "Perfect-Fit" -merkintä oikean kengän koon optimaalista tarkistusta varten.
 • Huopasisäpohja: Kosteutta imevä huopasisäpohja
 • HAIX® Composite -kärkisuoja: Anatomisesti muotoiltu, ultrakevyt kärkisuoja kuituvahvistettua muovia korkeimpiin turvavaatimuksiin.
 • Pistonkestävä pohja: Joustava, kevyt, metalliton ja pistonkestävä pohjallinen
 • Pohja: Kumi-/PU-pohja, jossa tukeva katu-/maastoprofiili, parannettu rullaavuus, erittäin hyvä kulutuskestävyys ja liukumaton myös kylmässä. Kevyt PU-vaimennuskiila huolehtii erinomaisista juoksuominaisuuksista. Erittäin hyvä eristys kylmyyttä vastaan. Ulkopohja on kuumuuden, öljyn ja bensiinin kestävä, eikä jätä jälkiä.
 • HAIX® Climate System: HAIX® Climate System, jossa on Micro-Dry-vuori varren päässä.
 • HAIX® Lacing System: Patentoitu nauhoitus-/vetoketjujärjestelmä sisäpuolella ristiin menevällä kengännauhalla takertumisvaaran pienentämiseksi.
 • HAIX® Vario Wide Fit System: Kolmella erilaisella pohjallisella saappaan leveyden voi säätää yksilöllisesti sopivaksi.
 • Sun Reflect: Vähentää auringonvalosta johtuvaa päällisnahan lämpiämistä. Nahka heijastaa auringonvaloa, jolloin jalkaan siirtyy vähemmän lämpöä.
 • Muuta: Kulutusta kestävä kärkisuoja; nahkalenkki vetoketjussa, vetoketjun kiinnitys: HAIX® EasyZip (vaihdettava), kääntöpuoleinen vetolenkki, TPU-kärki, muotoiltu kantapää ja muotoiltu lisäke kielen alueella.


Sukupuoli
Miehet

Vedenpitävyys
Gore-Tex / vastaava

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki