Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Ahkioittain tunturihiihtokampetta


Uutiskirjeet by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 15.03.2023

Keväthanget kutsuu

Se on nyt kaikkien tuntureilla viihtyvien ihme hiihtäjien ja muiden valtajien lemppariaika. Aurinko paistaa, hanki kantaa ja kunnollisessa ahkiossa kehtaa vedellä vähän parempia eväitä, kuin mitä rinkassa viitsisi kantaa.

Meillä on näihin hommiin tarjota koko valikoima hiihtovaellushommiin - aika edullisesti, vieläpä. Kaikenlaista löytyy 25-40% tarjouksessa normihinnoistansa. Lisäksi tarjolla on hyvänhintaisia pakettiratkaisuja moneen eri lähtöön ja -lähtijälle.

Ahkiotarjoukset ovat pääsääntöisesti voimassa 
koko kevään 2023 (1.4.2023 saakka)

Alla olevasta linkistä selaat ahkiovalikoimaa kätevästi käyttötarkoituksittain.
Tarjoushinnat on mainittu tuotteiden yhteydessä automaattisesti.
Hiihtovaelluksille & umpihankiin

Lumisille hiihtovaelluksille löytyy monenlaista suksea perinteisistä Peltosista aina aitoihin ja alkuperäisiin OAC:n liukulumikenkiin ja metsäsuksiin.


Kampanjahinta alkaen 364,50 € (-1%)Kampanjahinta alkaen 342,19 € (-2%)Kampanjahinta alkaen 303,22 € (-26%)


Kampanjahinta alkaen 315,88 € (-7%)


Voimaa ja tehoa hiihtoon.
Kovalla hangella sauvan pituus lasketaan kertomalla käyttäjän pituus 0,83-kertoimella. 180 cm käyttäjälle soveltuu näin ollen noin 150 cm pituinen sauva. Hiemankin upottavammassa maastossa hiihdettäessä voi valita hieman pidemmät sauvat.

Hankihiihtoon valitaan usein normisauvasta tuttua sompaa isompi sompa.
Kampanjahinta alkaen 44,09 € (-20%)


Kampanjahinta alkaen 44,96 € (-40%)

 

Mitkä siteet / monot pitäisi olla.

Tunturisuksissa käytetään useimmiten normaalia perinteisen sidettä tukevampaa BC-sidettä ja siihen soveltuvaa monoa. Myös kevyttä tellusidettä ja siihen sopivaa kenkää voidaan yhtä hyvin käyttää.

Metsäsuksilla (esim Peltonen Metsä) hiihdettäessä käytetään useimmiten saapasta tai talvikenkää, ja siihen sopivaa eräsidettä. Hyväksi havaittuja siteitä metsäsuksiin ovat mm Finngripit.
Kampanjahinta alkaen 220,44 € (-15%)


Kampanjahinta alkaen 219,97 € (-33%)

ErähiihtomonotReissun kokonaismukavuutta parantaa olennaisesti kunnon säärystimet - ainakin sukat pysyvät todennäköisesti kuivempana, kuin lunta ei liru kengänkauluksesta sisään.


Tässä vielä lopuksi jälkkäriä niille, jotka jaksoivat tänne saakka. Kannattaa aina aika ajoin käydä tarkkailemassa meidän tarjous- ja poistotuotteita. Niitä päivitetään usein, mutta säännöllisesti.

Kaikki tarjoustuotteet
Kaikki poistotuotteet

Kiitokset kaikille mielenkiinnosta ja tervemenoa nauttimaan kevätauringon (toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän) häikäisevistä säikeistä. Viisaasti jäillä ja kypärä päässä vauhtitouhuissa, kyllä te tiedätte. Ollaan taas ensi viikolla kuulemisissa.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.net

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Paras lahja on lahjakortti Varuste.netiin

Varuste.net onnittelee vastavalmistuneita ja muita kevään sankareita. Viikonloppuna porukka alkaa valmistumaan kaikenmaailman kouluista erinäisiin ammatteihin ynnä muihin tutkintoihin. Joillain taas on mahdollisesti takana hyvin tsempattu vuosi vaikkei nyt mihink...

Innostaako uida kakkavedessä tai leväpuurossa?

Varuste.net jelppii omalta osaltaan BSAG:n kesän 2023 Itämeren suojelukampiksessa. Ihan ensinnä. Mikä on BSAG: Baltic Sea Action Group (BSAG) on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee vaikuttavia tekoja Itämeren pelastamiseksi. BSAG suojelee Itämerta...

Kutsu: polkujuoksuvermeiden parhaimmistoa testissä lauantaina 13.5.

KUTSU | TERVETULOA Kaikkien aikojen kovimpia polkujuoksuvarusteita esittelyssä ja testissä Mitä: Aikamme parhaimpia polkujuoksuvermeitä testissä ja esittelyssä kaikentasoisille juoksijoille Missä: Malminkartanon mäellä, portaiden juurell...