Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Kevättä kohden: Talvikauden päättävä ALE


Uutiskirjeet by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 09.03.2023

Pian on aika hyvästellä talvi tältä erää.
Kevättä kohden mennään ja on tullut aika valmistella tilaa sisään vyöryäville kevät-kesä -kamoille. Onneksi on vielä kautta jäljellä, joten tästä nyt sitten sopivasti loppukaudelle kamat kuosiin jos sikseen. Tai loppuvuodelle jo valmiiksi odottamaan, miksei.

Aina ajankohtainen
Valikoimastame löydätte toppavaatteita niin keino-, luonnonkuitu-, kuin untuvatäytteellä. Toppatakki nyt ei tosiaan ole talvisidonnainen, aika monen juhannuksen ulkoiluvaatetus on perustunut juurikin toppatakkiin.

> Lue lisää untuvan ja keinokuidun eroista artikkelistamme

Talvikenkien lisäksi muistathan vilkaista myös ajankohtaset kumisaappaat ja liukueste-/ nastajalkineet. Huomaa, että paljon vaelluskenkiä on myös erinomaisessa alessa.

> Lue lisää liukuesteiden ja nastakenkien valinnasta

Onhan noita latujakin vielä.

Kauttamme saat kaikki varusteet hiihtämiseen. Teemme myös ammattitaidolla huollot, voitelut ja mitkä sun muut paikan päällä liikkeessämme.

Lankut pöllyttämiseen ja muuhun kurvitteluun moneen eri makuun ja -tyyliin. Myös kaikenmoiset monot, laudat sun muut sondit ynnä muut lumiturvallisuusvarusteet.

> Suunnitteletko laskureissua ulkomaille? Nappaa täältä vinkit ja tipsit!
  


Eipä tässä sen kummempia.

Toivotamme teidät erittäin tervetulleeksi myymäläämme katsomaan, käpistelemään ja sovittamaan livenä näitä ihastuttavia tuotteitamme. Jos maantieteelliset seikat ovat este/ hidaste, niin onneksi verkkokauppa pelittää erittäin asiallisesti ja kuljetuspalvelu kuljettaa mielellään kamppeet sinne, minne ne ikinä tilaattekaan.

Ensi viikolla palataan taas uusin kujein
Parasta ulkoilu- ja seikkailukevättä 2023 kaikille

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Paras lahja on lahjakortti Varuste.netiin

Varuste.net onnittelee vastavalmistuneita ja muita kevään sankareita. Viikonloppuna porukka alkaa valmistumaan kaikenmaailman kouluista erinäisiin ammatteihin ynnä muihin tutkintoihin. Joillain taas on mahdollisesti takana hyvin tsempattu vuosi vaikkei nyt mihink...

Innostaako uida kakkavedessä tai leväpuurossa?

Varuste.net jelppii omalta osaltaan BSAG:n kesän 2023 Itämeren suojelukampiksessa. Ihan ensinnä. Mikä on BSAG: Baltic Sea Action Group (BSAG) on voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee vaikuttavia tekoja Itämeren pelastamiseksi. BSAG suojelee Itämerta...

Kutsu: polkujuoksuvermeiden parhaimmistoa testissä lauantaina 13.5.

KUTSU | TERVETULOA Kaikkien aikojen kovimpia polkujuoksuvarusteita esittelyssä ja testissä Mitä: Aikamme parhaimpia polkujuoksuvermeitä testissä ja esittelyssä kaikentasoisille juoksijoille Missä: Malminkartanon mäellä, portaiden juurell...