Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Kutsu: polkujuoksuvermeiden parhaimmistoa testissä lauantaina 13.5.


Uutiskirjeet by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 10.5.2023

KUTSU | TERVETULOA

Kaikkien aikojen kovimpia polkujuoksuvarusteita esittelyssä ja testissä

Mitä: Aikamme parhaimpia polkujuoksuvermeitä testissä ja esittelyssä kaikentasoisille juoksijoille
Missä: Malminkartanon mäellä, portaiden juurella Naapuripellontie, 00410 Helsinki
Milloin: Lauantaina 13.5.2023 klo 10-14


ODOTETTAVISSA SEURAAVAA:
Urheilutietokoneita edustaa teknologian edelläjuoksija Garmin, juoksukengistä esillä ja kokeiltavissa asiantuntijoiden johdolla VJ, sekä juoksuvaatteiden osalta polku- ja vuorijuoksun hienoimmat vermeet RABilta. Lekiltä on mukana pari sauvaa, joita sopii käpistellä ja kokeilla. Nosht tuo paikalle maistettavaksi sporttaajien puhtaita lisäravinteita.

Asiantuntijoista sun muista superstaroista puheenollen: VJ:n ja RABin brand ambassador, ultrajuoksun suurmestari ja muutenkin hauska heppu Juuso Simpanen kunnioittaa tapahtumaa läsnäolollaan, joten jos ns. "Pro Tipsit" kiinnostaa, niin nyt tässä tapahtumassa niihin on mitä parhain mahdollisuus.

JUUSO SIMPASEN PRO TIP -KLINIKAT
Juuso pitää lyhyitä, 15-20 min. klinikoita päivän mittaan keskittyen varusteiden erikoisominaisuuksiin ja kaiken hyödyn ja -ilon irtiottoon kamppeista ja niiden erityispiiryeistä seuraavasti:
10:30 / 11:30 / 12:30 / 13:30.

Tulethan paikalle ajoissa ennen klinikan alkua, etenkin jos toivot käyttäväsi klinikan aikana jotain tarjolla olevia testikamppeita. Klinikan jälkeen on toki paljon aikaa jutella asiantuntijaurheilijoiden kanssa tai/ ja jatkaa omaa treeniä ja itsenäistä testailua.

GARMIN
Esittelyssä ja käpisteltävissä kauden uutuudet ja hyödynnä ihmeessä paikalla olevat asiantuntijat. Speksaa juuri sinun elämääsi sopiva Garmin -laite henkilökohtaisesti, hänen itsensä Garmin brand ambassadorin, monipuolisen OCR- ja seikkailu-urheilijan Lari Salaman johdolla.

669,00 €

RAB
RABin edustaja, ultarurheilija, henkeen ja vereen outdoor- ja seikkailumies Heikki Tapaninen esittelee ylpeydellä RABin uutta mallistoa ja tarjoilee takuulla parhaita vastauksia parhaisiin kysymyksiinne.
139,00 €


VJ

Suunnistusässä Johanna Ritanotko on tapahtumassa jelppimässä sinua valitsemaan VJ:n älyttömän upeasta valikoimasta intohimoihisi sopivat työkalut: mukana päivässä VJ:n suosituimpia malleja - monipuolisesti erityyliseen ja -tasoiseen maastojuoksutekemiseen ja on todellakin oikea henkilö paikallaan opastamaan myös suunnistusvarusteiden saloihin.
169,00 €


NOSHT
Tapahtumassa muutamaa mielenkiintoista Nosht -tuotetta maistettavana.
Miten vegaaniset, gluteenittomat ja FODMAP-ruokavalioon sopivat tuotteet joista ei löydy lainkaan keinotekoisia väri- ja säilöntäaineita tai -aromeja oikein maistuu? Testaa itse paikan päällä, niin tiedät.
3,45 €

LEKI
Kun jokaisella grammalla ja sekunnilla on merkitystä, niin Leki on oikea valinta. Ja vaikkei niillä grammoilla ja sekunneilla nyt olisikaan niin tarkkaa väliä, niin kyllä nämä joka tapauksessa vievät maastojuoksukokemuksesi aivan uusille nautinnon ja vaivattomuuden tasoille. Otamme mukaan muutaman Lekin suosituimman mallin katsottavaksi ja vähän testailtavaksikin.

169,00 €

Nähdään siis lauantaina alkaen klo 10.00 (kunhan ennen klo 14.00!) Malminkartanon jättärillä. Ne on aika kivaa säätä luvanneet, joten ihan hauska tulla tiristelemään pikku lauantaihiet pintaan ennen kuin siirtyy jännäämään loppuillaksi Euroviisuja.


Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Jahtihommia ja muita metsäaiheita

Jos eräilyn sijaan juoksu on sinun juttu, niin ensi viikon kirjeessä fiilistellään lisää lauantain 30.9.2023 Salomon x Varuste.net -syksyn parasta juoksupäivää. (Merkkaa kalenteriin!)  Lue tapahtumasta lisää TÄÄLTÄ. Se on se aika vuodesta Kausi käy ...

Kiipeilyviikon loppuhuipennus

Varsinaiset apinanpäivät Syksy tuo edetessään enenevissä määrin epämääräistä säätä jolloin märät kivet ja kalliot tuppaa ajamaan kiipeilymielisiä apinamiehiä, -naisia ja -henkilöitä sisäkiipeilyhalleihin nauttimaan stabiileista ilmasto-olosuhteista. Sisäkiipeilyha...

Syysretkelle tarjoushinnoin

Syksyn huumaa Alkusyksyn lämpö höllii, mutta kyllä tässä alkaa olla jo pirtsakampiakin tuulahduksia. Raikas ilma liikuttaa joutuisammin, eikä tule touhutessa niin hirvittävä hiki. Oli metsäreissu sitten tunnin, vuorokauden tai viikon mittainen, niin retken sujuv...