Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Paras lahja on lahjakortti Varuste.netiin


Uutiskirjeet by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 1.6.2023

Varuste.net onnittelee vastavalmistuneita ja muita kevään sankareita.

Viikonloppuna porukka alkaa valmistumaan kaikenmaailman kouluista erinäisiin ammatteihin ynnä muihin tutkintoihin. Joillain taas on mahdollisesti takana hyvin tsempattu vuosi vaikkei nyt mihinkään erityisesti valmistuisikaan. Joitain taas on kiva muistaa ja huomioida iloisesti jostain ihan muista syistä.

Nykyajan vipeltäjien harrasteista ja harrastusvarustepreferensseistä ei oikein ota kukaan selvää, paitsi harrastaja itse. Varmin tapa varmistaa lahjan sopivuus on Varuste.netin lahjakortti – valitkoon hän sitten itse mitä tarvitsee: on se sitten jokin uusi sukellusvermes, retkeilytarvike, ulkoiluhärpäke, surffausvempain tai muu ulkoiluun ja liikkumiseen liittyvä varuste, niin sen voi sitten lahjakortilla ostaa.

Valittavana on ihan oikea käteen annettava lahjakortti, joka kelpaa sekä myymälässä että maksuna nettiostoksissa, tai sitten mattimyöhäisille on saatavilla sähköinen lahjakortti, jonka saa käyttöönsä heti valitsemaansa sähköpostiosoitteeseen. Kätevää – mutta olkoon.

Hinta vapaa


Hinta vapaa 

Aineeton lahja?
Tiesitkö, että saat kauttamme hommattua vaikka mitä kursseja:

1) Sukellus: sukelluskokeilut, sukelluskurssit, sukelluksen erikoiskurssit ja sukellusammattilaisten koulutus kauttamme, oman sukelluskoulumme, 
Sukelluskoulu Aallon siipien suojassa.

2) Leijahiihto /-surffaus: Teemme yhteistyötä kahden erinomaisen leijasurffikoulun kanssa. Leijakurssiyhteistyössä Kitetirri ja Pyry ja Pärske. Kysy suoraan kurssikumppaneiltamme leijahiihdon lisäksi myös kesäkursseja.

Kokeile laitesukellusta!
Oma sukelluskoulumme, Sukelluskoulu Aallon kokeneet ja kivat sukelluskouluttajat johdattavat sinut ja kaverisi / perheesi laitesukelluksen saloihin allasolosuhteissa käyttämällämme koulutusaltaalla Sukellus-Areenalla Veikkolassa.

Jos olet jo sukeltaja 
ja kiinnostaa tarjota itselle tai läheiselle vedenalaista koulutusta tai elämyksiä, niin Tästä linkistä pääset näkemään Sukelluskoulu Aallon koko kurssi- ja retkivalikoiman.
89,00 €


Sukelluskoulu Aalto -lahjakortti
Hinta vapaa

Ajankohtaista:
Kesä on vesiurheilun aikaa. Huomaathan, että meiltä löytyy käytännössä aikalailla kaikenlaista uintiin, surffaukseen, leijasurffaukseen, sukellukseen, sun muille SUP -vaelluksille ja Packraft -seikkailuille. Katso alta koko kokoelma kesän vesileikkeihin.


Hyvää kesäviikonloppua vaan kaikille tasapuolisesti. Viikonloppu on kyllä aina juhla, oli sitten töissä, lomalla tai juhlissa. Ainakin meijän mielestä. Nautiskellaan ja palataan ensi viikolla.


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Jahtihommia ja muita metsäaiheita

Jos eräilyn sijaan juoksu on sinun juttu, niin ensi viikon kirjeessä fiilistellään lisää lauantain 30.9.2023 Salomon x Varuste.net -syksyn parasta juoksupäivää. (Merkkaa kalenteriin!)  Lue tapahtumasta lisää TÄÄLTÄ. Se on se aika vuodesta Kausi käy ...

Kiipeilyviikon loppuhuipennus

Varsinaiset apinanpäivät Syksy tuo edetessään enenevissä määrin epämääräistä säätä jolloin märät kivet ja kalliot tuppaa ajamaan kiipeilymielisiä apinamiehiä, -naisia ja -henkilöitä sisäkiipeilyhalleihin nauttimaan stabiileista ilmasto-olosuhteista. Sisäkiipeilyha...

Syysretkelle tarjoushinnoin

Syksyn huumaa Alkusyksyn lämpö höllii, mutta kyllä tässä alkaa olla jo pirtsakampiakin tuulahduksia. Raikas ilma liikuttaa joutuisammin, eikä tule touhutessa niin hirvittävä hiki. Oli metsäreissu sitten tunnin, vuorokauden tai viikon mittainen, niin retken sujuv...