Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Ulvang


Norjalainen villamerkki Ulvang perustettiin vuonna 1995, kun he julkaisivat ensimmäisen tuotteensa; urheilukäyttöön tarokitettu villasukka. Sukka oli menestys, joka inspiroi Ulvangia laajentamaan tuotevalikoimaa. He halusivat hyödyntää villan täyttä potentiaalia tuotteissa, joissa villan ominaisuuskia tarvitaan eniten. Tuotevalikoimaan kuuluu mm villapaitoja, sukkia ja villahousuja.

Siihen aikaan urheilijat ja ulkoiluintoilijat suosivat synteettisia- ja puuvillamateriaaleja. Ulvang kuitenkin tiesi villan olevan erinomainen materiaali, joka on sekä käytännöllinen, että ympäristöystävällinen. Ulvang on yksi ulkoilukäyttöön tarkoitettujen villavaatteiden pioneereistä. He ovat olleet osallisena ulkoilu- ja urheiluvaatteiden materiaalimuutoksessa synteettisistä villaan. 
 
Ulvangin tavoitteena on pidentää tuotteiden elinnikää ja täten tukea kestävää tekstiilituotantoa. Eläinten, etenkin lampaiden,  hyvinvointi on Ulvangin suurin prioriteetti. He tekevät yhteistötä ainoastaan viljeliöiden kanssa, jotka panostavat eläinten hyvinvointiin. Ulvangin villavaatteet ovat toiminnallisia, kestäviä ja vastuullisesi valmistettuja.

www.ulvang.no/

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Ulvang - We Are Wool