Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Tactical Foodpack


Tactical Foodpack on vuonna 2016 Virossa perustettu, ja se tunnetaan kattavasta valikoimastaan ravitsevia ja helposti valmistettavia retkiruokia. Tactical Foodpack tekee tuotekehityksessään yhteistyötä sotilaallisten erikoisjoukkojen kanssa, jotta ruoat saadaan vastaamaan kovienkin olosuhteiden vaatimia tarpeita. Tuotteissa on huomioitu käyttäjien korkea energiantarve ja ravinteiden saanti sekä ruoan valmistuksen helppous.

Tactical Foodpackin tuoterepertuaarista löytyy laaja kirjo erilaisia ravitsevia ja pitkään säilyviä ruokia, joiden valmistusprosessi on todella yksinkertainen. Ruoan valmistukseen et tarvitse muuta kuin kuumaa vettä, jonka jälkeen ruoka saa vain tekeytyä valmiiksi. Joissakin olosuhteissa veden lämmitys ei ole mahdollista, jonka takia Tactical Foodpackin ruoat voidaan valmistaa myös kylmään veteen. Tactical Foodpack panostaa tuotekehityksessään raaka-aineiden laatuun, jotta ruoasta saadaan korkean energiatiheyden lisäksi maukasta. Ruoat kuivatetaan ennen pakkaukseen laittoa, jotta ruoan säilyvyysajasta saadaan mahdollisimman pitkä. 

Tactical Foodpackin herkulliset ja ravitsevat retkiruoat sopivat erinomaisesti mm. vuorikiipeilijöiden, retkeilijöiden sekä sotilaallisten joukkojen käyttötarpeisiin.

www.tacticalfoodpack.com

Tuotemerkin kaikki tuotteet

TASTE OF TRUE FOOD