Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Kahles


Kahlesin perusti Karl Kahles vuonna 1898 ostamalla jo merkittävää optista kehitystyötä tehneen Simon Plösslin 1823 perustaman optiikkayrityksen.

Kahlesin kotikaupunki Wien on ollut optisen alan keskuksia maailmassa jo useiden vuosisatojen ajan, ja jokainen Kahlesin sukupolvi on vuorollaan huolehtinut siitä, että yrityksen tuotteet ovat oman aikakautensa suunnannäyttäjiä optiikka-alalla. Vuonna 1900 Kahles esitteli ensimmäisen tähtäinkiikarisarjansa ja sai sillä osakseen metsästäjien suurta arvostusta kiikareiden tarkkuuden ja luotettavuuden ansiosta.

Kahlesin suvun toinen sukupolvi otti yrityksen johtoonsa 1908. Aikakauden helmi on Mignon-tähtäinkiikari, joita on metsästäjillä aktiivikäytössä vielä tänäkin päivänä.

Ensimmäiset laajakulmaiset Helia-sarjan tähtäimet esiteltiin jo vuonna 1926, ja 1949 näki päivänvalon ensimmäinen vaihtuvatarkennuksinen tähtäinkiikari.

1960 Kahles esitteli markkinoiden ensimmäisen vedenpitävän tähtäinkiikarin, ja seuraavan vuosikymmenen alussa Kahles lanseerasi ensimmäisenä valmistajana monipäällystetyt linssit sarjavalmisteisiin kiikareihin.

2000-luvun Helia CSX -sarja ja Multizero-sarja ovat viimeisimpia näyttöjä maailman vanhimman kiikarivalmistajan jatkuvasta kyvystä uusiutua.

Puhtaasti metsästykseen keskittyneenä valmistajana Kahles tuntee alan vaatimukset. Markkinoiden paras hinta-laatusuhde ja asiantunteva huoltopalvelu takaavat kirkkaat näkymät vuosikymmeniksi eteenpäin.www.kahles.at/

Kahles Helia RF 8 x 42
 
Kahles Helia RF 8 x 42
Captcha$
(1376.84 $, alv 0)
(1)
Heti saatavilla