Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Meindl


Perinteitään vaaliva kenkätehdas Alppien kainalosta, Saksan Baijerista. Meindl-perhe on valmistanut laadukkaita ulkoilujalkineita jo yli kolmensadan vuoden ajan kotikylässään Kirschanschöringissä.
Lue lisää...


Vaelluskengän valinta

Alfons Meindl kehitti kenkien käyttöluokituksen jo vuonna 1976. Käyttöluokitus antaa selkeän kuvan siitä, minkälainen jalkine eri käyttötarkoitukseen ja maastoon tarvitaan. Kenkien jäykkyys ja paino, varren korkeus, nahan paksuus ja rullaavuus sekä pohjan kuviointi ovat ominaisuuksia, joilla kunkin kengän luokitus määräytyy.
Lue lisää..


Vaelluskenkien hoito

Kenkien huoltotarve riippuu niiden käytöstä. Reippaassa käytössä olevaa kenkää on syytä hoitaa usein, mutta hillitymmässä käytössä oleva jalkine tarvitsee huolenpitoa kuukauden tai parin välein. Jos nahka imee vettä, täytyy kenkä kyllästää. Kun pinta näyttää kuivalta, on syytä vahata nahka. Mikäli vesi helmeilee nätisti kengän päältä pois, on kaikki kunnossa.

Lue lisää...

Takuu

Meindl -kengillä on kahden vuoden valmistusvirhe- ja materiaalitakuu, ostopäivästä lukien. Takuun edellytyksenä on kenkien asianmukainen käyttö ja hoito.

Lue lisää...www.meindl.de

Tuotemerkin kaikki tuotteet