Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »

Viranomainen.fi / Aalto Group Oy Black Friday 2022

Mitä: Viranomainen.fi / Aalto Group Oy Black Friday. Tuhansia tuotteita alennuksessa.
Missä: Viranomainen.fi / Aalto Group Oy -verkkokauppa ja myymälä. Samat tuotteet samaan hintaan saatavilla molemmista.
Milloin: Black Fridayna 25.11.2022

Viranomainen.fi / Aalto Group Oy Black Friday on ulkoilmaihmisen ja jokaisen urheilumielisen vuoden paras ostospäivä. Black Friday erikoistarjouksemme eli tärppimme ovat aikaisempina vuosina olleet ja tulevat taas olemaan suosituimpia varusteita jokaisesta edustamastamme lajista. Emme haali Black Friday myyntiin krääsää tai sekundaa, vaan lähes jokainen tärppituote on tuttu, laadukas ja suosittu tuote jo olemassa olevasta valikoimastamme. Tärppien alennusprosentit huitelevat usein yli 20%, 40% tai jopa yli 60% tuntumassa. Huomioi, että osaa tuotteista on saatavilla vain rajoitettu erä. Reaaliaikainen saatavuus ja varastotilanne näkyy tuotteen sivulla.

Black Friday erikoistarjoukset eli tärpit julkaistaan alle helposti hahmoteltaviin palasiin, sillä tarjoustuotteita on oikeastikin tuhansia. Veikkailemme, että jokaiselle varmasti jotakin mielenkiintoista tuosta listasta löytyy. Black Friday tuoteryhmiä selailemalla tulet varmasti löytämään itsellesi ne sopivimmat Black Friday -löydöt tarvitsemaasi aktiviteettiin.


Muistathan tilata uutiskirjeemme, niin olet varmasti ensimmäisten joukossa kuulemassa Black Friday tarjouksistamme.

Uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tarjouksistamme, uusista tuotteista ja tapahtumista, tunnukset alennuskampanjoihimme, vinkkejä edullisista poistotuotteista ja lahjaideoista yms. Listalta voi poistua uutiskirjeessä olevaa linkkiä klikkaamalla. Tietosuojaseloste

Sähköpostiosoitteesi :