Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Muut lajit‪» Kalastus‪»

Ursuit Aura Waders

Ursuit Aura Waders

Ursuit Aura Waders
Ursuit Aura Waders

Kampanjahinta
710,10 sis. alv 24% (572.66 €, alv 0) + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 789,00 € (636,29 €, alv 0)


Määrä
kpl


Koko
M
Ei saatavilla
L
Ei saatavilla
XL
Ei saatavillaValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Nämä kahluuhousut ovat 100% valmistettu Suomessa.

Ursuit Aura Kahluuhousut ovat suunniteltu pohjoisen haastaviin olosuhteisiin, tunnetusta Ursuitin laadusta tinkimättä. Kalastajien toiveesta valmistettu kahluuhousut, jotka ovat kulutustakestävät, sekä mitoitukseltaan skandinaavista mitoitusta vastaavat. Vuosien kokemus sukellus- sekä pelastuspukujen valmistuksesta siirrettiin nyt myös kahluuhousuihin. Materiaalina laadukkaat 4-Tex sekä Softdura kankaat, unohtamatta YKK:n laadukkaita 100% vedenpitäviä vetoketjuja.

Ursuit Aura kahluuhousujen alaosa vyötäröstä alaspäin on valmistettu Softdura materiaalista. Softdura kangasta Ursuit on jo vuosia käyttänyt sukelluskuivapuvuissa kankaan keveyden sekä kestävyyden ansiosta. Softdura materiaali ei ole ns. teknisesti hengittävää materiaalia. Materiaalia valitessa kahluuhousujen alaosaan, haluamme olla varmoja että nämä kahluuhousut eivät tule vuotamaan saumoista. Tästä syystä Softdura kangas yhdistettynä PU- teippaukseen on markkinoiden kestävimpiä ratkaisuja kulutuskestävyydeltään sekä pistokestävyydeltään.

Ursuit Aura kahluuhousujen yläosa on valmistettu teknisesti hengittävästä ja samalla ohuemmasta 4-Tex kankaasta. Kahluuhousujen yläosassa sijaitsee 100% vedenpitävä kuivatasku arvotavaroille. Olkaimet ovat säädettävissä. Muoviset D- lenkit olkainten etuosassa soveltuu kiinnityskohdiksi pientarvikkeille. Innovatiivinen kahluuvyö on kiinteästi asennettuna kahluuhousuihin. Kahluuvyön selkäosassa oleva kuminauha lisää kahluuvyön käyttömukavuutta sekä säädettävyyttä. Kahluuhousuista löytyy myös pelastuspuvuista tuttu sepalusketju. YKK:n 100% vedenpitävä sepalusketju on sijoitettuna kahluuhousujen haarukseen vaakatasoon. Tällä sepalusketjun asettelulla sen käyttäminen on helppoa ja nopeaa.

Ominaisuuudet:
Avaa▼

Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki