Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Kirjat‪» Retkiruokakirjat‪»

Sitruuna Kustannus Herkutellen luonnossa - Kuivatuotteista kunnon eväät

Sitruuna Kustannus Herkutellen luonnossa - Kuivatuotteista kunnon eväät

Sitruuna Kustannus Herkutellen luonnossa - Kuivatuotteista kunnon eväät

Kampanjahinta
28,80 sis. alv 10% (26.18 €, alv 0) + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 32,00 € (29,09 €, alv 0)


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 14 - 30 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hieman epävarma.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Herkutellen luonnossa - kuivatuotteista kunnon eväät on kattava tietopaketti erilaisten ruoka-aineiden kuivattamisesta ja retkikeittimin valmistettavista herkullisista aterioista.

Kirjassa käydään läpi myös retkelle valmistautuminen, tuotteiden pakkaaminen, kuivurit, keittovälineet, energian lähteet ja tarve, ruoka-aineiden säilyttäminen sekä erikoisruokavaliot.

Retken odotetuin hetki on aina ruokatauko. Kaikki kirjan yli 300 reseptiä ovat saaneet nimensä ja muotonsa todellisissa retkiolosuhteissa.

Ohjeet sopivat niin retkeilijöille, veneilijöille, melojille, pyöräilijöille kuin leirintämatkailijoille ja mökkielämää viettäville - kaikille jotka laittavat ruokaa kotikeittiötä alkeellisemmissa olosuhteissa.

Kirjassa annetut ravintosuositukset on tarkastanut elintarviketieteen professori Mikael Fogelholm.

Herkutellen luonnossa – kuivatuotteista kunnon eväät ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2005 ja sitä on myyty jo lähes 5 000 kappaletta.

Tähän neljänteen painokseen ruokaohjeet sekä kirjan sisältämä muu oleellinen tieto on päivitetty. Lisäksi uusia reseptejä on lähemmäs neljäkymmentä.

 

Raija Hentman on järjestänyt retkiä työkseen jo 40 vuoden ajan.

Hän on myös retkeily- ja matkailutoimittaja, järjestää retkeily- ja retkiruokakoulutuksia, testaa välineitä, opastaa vaelluksia, valokuvaa ja pitää esitelmiä aiheesta.

 

Kirjan tiedot:
  • Nidottu, liepeellinen, 317 sivua, 4. painos
  • ISBN: 978-952-5701-38-8
  • Ilmestynyt: 21.6.2013

 
 

Kirjasta sanottua:

"Mainio retkiruokakirja." - Karjalainen, 26.11.2013

”Varsinainen eräretkeilijän keittiöraamattu.” - Levi.Nyt!

"Valmistusohjeista näkee, että kirjoittaja on paneutunut ruokien tekemiseen retkioloissa. Ohjeissa ei kikkailla vaan esitellään tarvittavat työvaiheet.” - Retki-lehti

”Vaikka kirja on tehty ennen muuta retkimuonien säilöjälle, se kyllä palvelee mainiosti myös tavallista kotitarvekuivaajaa." - Savon Sanomat Plus

”Vuoden 2005 toiseksi paras eräaiheinen tietokirja!” - Erä-lehden lukijaäänestys

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 170 x 240 x 30 mm.

Paljon myyty, käytännöllisiä ja hyvänmakuisia ruokaohjeita jakeleva opus.


Paino
0,43 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Katriina N. vahvistettu ostaja, 3.10.2023
Tästä kirjasta löytyy herkkuja monenlaisia.
Jani K. vahvistettu ostaja, 26.8.2023
Yleisarvosana
Kirja oli vielä parempi, kuin osasin odottaa. Kirjassa on kerrottu paljon esimerkiksi retkikeittimistä, kuivattamisesta, valmisteluista, liottamisesta, kulutuksesta ja millaisia ravintoaineita kannattaa suosia jne. Reseptejä on paljon ja uskon, että tästä kirjasta minulle paljon hyötyä.
Susanna A. vahvistettu ostaja, 15.9.2017
Yleisarvosana
Hyvät ja selkeät ohjeet.Monipuoliset reseptit.Kirja ollut kovassa käytössä
Lisää kommentti

Tuotemerkki