Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Kuntoilu‪» Lisäravinteet‪»

FAST Soija90 -korkealaatuinen soijaproteiini-isolaatti, VANHA ALV

FAST Soija90 -korkealaatuinen soijaproteiini-isolaatti, VANHA ALV


Hinta
12,50 sis. alv 14% (10.96 €, alv 0) + toimituskulut
15,62 € / kg
11,90 € / kpl, kun ostat vähintään 2 kpl samanlaista tuotetta
11,25 € / kpl, kun ostat vähintään 3 kpl samanlaista tuotetta
10,65 € / kpl, kun ostat vähintään 5 kpl samanlaista tuotetta
10,00 € / kpl, kun ostat vähintään 10 kpl samanlaista tuotetta


Määrä
kpl


Maku
Maustamaton
Ei saatavilla


Maku: Maustamaton

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin, koska se ei ole myynnissä tällä hetkellä tai muusta syystä johtuen.


Tuotteen kuvaus
SOIJA90 on laadukas vesiuuttomenetelmällä valmistettu soijaproteiini-isolaatti. Tämä menetelmä poistaa tarkasti soijan rasvan ja hiilihydraatin tehden SOIJA90-proteiinista vatsaystävällisempää kuin tavallinen soijajauho. Soija on hyvä proteiinin lähde urheilijalle, koska se sisältää korkeat pitoisuudet arginiinia ja glutamiinia. Näillä aminohapoilla on havaittu olevan hyödyllinen vaikutus elimistön sisäeritysreaktioissa ja proteiinisynteesissä. SOIJA90 sisältää lisäksi rautaa, jota tarvitaan punaisten verisolujen (hemoglobiini) muodostuksessa. Valmistusmenetelmän ansiosta soijan terveysvaikutteiset flavonit ovat säilyneet ja siksi tämä proteiini sopii erityisen hyvin myös naisille.

SOIJA90 on neutraalin makuinen ja sakenee nesteessä. Voit maustaa sitä kaakaolla tai sekoittaa sitä mehuun tai puuroon. SOIJA90 on uuden sukupolven soijaproteiini ja sen PDCAAS -arvo on 1.0 eli sama kuin maito- ja munaproteiinilla. Tämä tarkoittaa, että soija riittää antamaan täydellisen profiilin välttämättömiä aminohappoja jo minimimäärillä proteiinia. Monet kovatehoisesti treenaavat käyttävät sekoitusta, jossa soijaproteiinia otetaan yhdessä heraproteiinin kanssa. SOIJA90 sakenee nesteessä enemmän kuin heraproteiini ja se pitää nälän tunnetta pidempään poissa. Tästä syystä SOIJA90 sopii lisäproteiiniksi myös laihduttajille. Jauhetta voi sekoittaa myös puuroon, ohukaistaikinaan tai jogurttiin.

Annostus: 30 g (1 dl) jauhetta sekoitetaan 3–4 dl:aan vettä, mehua tai maitoa 1–3 kertaa päivässä. Yksi desilitra jauhetta painaa 30 g.

100 g jauhetta sisältää:
Energiaa: 1620 kJ / 390 kcal
Proteiinia: 88 g
Hiilihydraattia: <1 g
Laktoosia: 0,0 g
Rasvaa: 4,0 g
Natriumia: 1,2 g
Kalsiumia: 2000 mg
Kaliumia: 1000 mg
Magnesiumia: 16 mg

Tiedefaktat:
Soija on kasveista saatava energianlähde. Soijaproteiinin aminohappokoostumus on erittäin hyvä (Rutherfood ja Moughan 1998). Esimerkiksi soijalle tärkeä proteiinin laatua mittaava mittari PDCAAS (protein digestibility-corrected amino acid score) antaa täydet pisteet (3). Soijassa on useita terveyden kannalta tärkeitä ainesosia, kuten esimerkiksi isoflavonoideja (7). SOIJA90 on erittäin korkean proteiinipitoisuutensa vuoksi erinomainen proteiinin lähde lihasmassan kasvatukseen, mutta myös kehon rasvan määrän laskuun. On nimittäin osoitettu, että soijan syönti vähentää kehon rasvan määrää säästäen lihaskudosta painonpudotuksen aikana (2). Esimerkiksi harjoitusta ennen nautitun soijaisolaatin on osoitettu olevan hyvä energianlähde harjoituksen aikana vaikuttaen samalla myös positiivisesti kehon rasvojen palamiseen (6). Voimaharjoittelun yhteydessä nautitun soijaproteiinin on osoitettu lisäävän merkitsevästi lihasmassaa myös miehillä (1), joten puheet soijan haitallisista vaikutuksista miehille eivät pidä paikkaansa. Soijaproteiinilla on luuston kannalta positiivisia vaikutuksia (4). Suuren ja arvostetussa tiedelehdessä julkaistun useita tutkimuksia yhdistelevän meta-analyysin mukaan korvaamalla ravinnosta saatavia tyydyttyneitä rasvoja, trans-rasvoja ja kolesterolia soijaproteiinilla, voidaan merkittävästi vähentää sepelvaltimotaudin riskitekijöiden määrää (5). Soija on siis erinomainen yleisproteiini muun muassa yleisen terveyden ja kehon koostumuksen kannalta, joten sitä voidaan suositella kaikille.

Lähteet:

1. Brown EC ym. 2004. Soy versus whey protein bars: effects on exercise training impact on lean body mass and antioxidant status. Nutr J. Dec 8;3:22.

2. Deibert P, Konig D, Schmidt-Trucksaess A, Zaenker KS, Frey I, Landmann U ja Berg A. 2004. Weight loss without losing muscle mass in pre-obese and obese subjects induced by a high-soy-protein diet. Int J Obes Relat Metab Disord. 28: 1349–1352.

3. Gilani GS ja Sepehr R. 2003. Protein digestibility and quality in products containing antinutritional factors are adversely affected by old age in rats. Journal of Nutrition 133, 1, 220–225.

4. Lewis RD ja Modlesky CM. 1998. Nutrition, physical activity, and bone health in women. Int J Sport Nutr. 8: 250–284.

5. Reynolds K, Chin A, Lees KA, Nguyen A, Bujnowski D, He J. 2006. A meta-analysis of the effect of soy protein supplementation on serum lipids. Am J Cardiol. 98: 633–640.

6. Rowlands DS, Hopkins WG. 2002. Effect of high-fat, high-carbohydrate, and high-protein meals on metabolism and performance during endurance cycling. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 12: 318–335.

7. Stark A ja Madar Z. 2002. Phytoestrogens: a review of recent findings. J Pediatr Endocrinol Metab. 15: 561–572.

Paino
0,8 kg


Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
6 0

Tuotemerkki