Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military-rinkat‪»

Eberlestock Destroyer Pack (V69)

Eberlestock Destroyer Pack (V69)

Eberlestock Destroyer Pack (V69)
Eberlestock Destroyer Pack (V69)

Hinta
Captcha$ sis. alv 0% (363.82 $, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kpl


Väri
Eberlestock Destroyer Pack (V69) Coyote Brown
Coyote Brown
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk.
Eberlestock Destroyer Pack (V69) Dry Earth
Dry Earth
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk.
Eberlestock Destroyer Pack (V69) Military Green
Military Green
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk.
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 30 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

60 litrainen Destroyer ja 99 litrainen Battleship ovat viimeisintä huutoa konventionaalisten rinkkojen saralla. Nämä
rinkat on tehty "käytettävyys ensin" -periaatteella, kenttäsoveltuvuus huomoiden. Samanlaisilla ominaisuuksilla V69 on ns. miniatyyri V90:stä.
V69 soveltuu loistavasti pienempien taakkojen kantamiseen, kun taas V90 toimii loistavasti hyvinkin suurien taakkojen kantamiseen.

Molemmat reput on tehty sekä äärimmäisen kestäviksi, että kevyiksi. Molemmissa on kiinnitetty erityisesti huomiota asetteluun ja jokaisella yksityiskohdalla on käyttötarkoitus, osalla jopa useampi...

V-tyypin repuissa on "ylä- ja alakerta". Molemmat voi pakata ylhäältäpäin, sekä edestä. Tavarat on helppo löytää, mistä tahansa päin kantolaitetta. Kaikki osiot voi myös pakata pois tieltä, mikäli et tarvitse niitä. Remmit ovat myöskin helposti saatavilla ja niillä on helppo tarvittaessa kiinnittää varusteita kantolaitteeseen kiinni.

Mukana tulee myös kantolaitteen pohjasta löytyvä sadesuoja, joka on helppo vetää laitteen yli.Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 950 x 400 x 200 mm.


Paino
3.4 kg (myyntipakkauksen kanssa 5.00 kg)


Kommentit
Anonyymi 22.10.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Se on erittäin tilava. Voin sijoittaa molemmat snugpak special forces -unijärjestelmän osat pakkauksen alalokeroon sekä thermarest-ilmapatjan, jossa on vähän tilaa. Se istuu tiukasti vyötärön ympärillä ja asettaa kaiken painon jaloille, ei selkään. Se on helposti säädettävissä, jos olet pienempi tai pidempi tai käytät mitä tahansa varustetta, joka työntää olkahihnoja edelleen ulospäin. Ainoa vaivani pakkauksen suhteen on, että pakkauksen kahdessa alemmassa ulkotaskussa ei ole tyhjennysreikää. Minun piti tehdä omani. Yhteensä 4 kpl, 1 taskujen molemmin puolin. Tässä pitäisi kuitenkin olla tyhjennysaukot tehtaalta. En voi kuvitella, kuinka suuri tuska olisi, jos taskut täyttyisivät vedellä sateen aikana.
CindyM B. 28.12.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erinomainen laukku, mukava ja säädettävä. Kestävä ja käytännöllinen kentällä.
Anonyymi 7.11.2021
Yleisarvosana
Tekee minkä lupaa ja paras kannettava mitä vastaan on tullut.
Mustafa A. 8.10.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Erittäin käytännöllinen ja tukeva pakkaus ei epäile Eberlestock v69 -hävittäjää, kun se otetaan käyttöön mihin tahansa tehtävään. Mahtava!!!
Tuomo H. 12.11.2020
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen ja juuri sitä mitä odotinkin, MUTTA: Ensimmäistä kertaa rinkkaa olohuoneessa tutkiessani ja hihnoja kiristellessä yksi hihna repesi ompeleistaan irti ilman minkäänlaista voimankäyttöä. Tämä tietenkin jäi suuresti harmittamaan tämän hintaluokan tuotteessa, mutta ymmärrän että kyseessä lienee ollut vain maanantaiommel...
Marco S. 26.6.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Mega-reppu!
Tim D. 11.12.2018
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Eberlestock Destroyer on erittäin käytännöllinen reppu. Minulla on ollut Eberlestock Halftrack monien vuosien ajan, mikä ei ole koskaan pettänyt minua. Tarvitsin monipuolisemman ja isomman repun (ehkä) usean vuoden matkalle, joka voi tehdä kaiken ja Destroyer on juuri siihen sopiva. + säädettävä selän pituus (myös korkeille ihmisille - olen 2,02 m) + monipuoliset vaihtoehdot laitteiden kiinnittämiseen ja varastointiin + hyvä pääsy laitteisiin + kestävä + tukeva kantojärjestelmä (erittäin hyvä selkävaivoista kärsiville - kuten minä) - melko painava o kallis (ei miinusta, koska hän on minulle rahan arvoinen) Selkeä ostosuositus, jos repun ei tarvitse olla kevyt ja sinulla on varaa rahaan. Terveisiä Saksasta
Lisää kommentti