Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Military-reput, laukut yms.‪» Military-rinkat‪»

Eberlestock Skycrane II Pack (J79)

Eberlestock Skycrane II Pack (J79)

Eberlestock Skycrane II Pack (J79)
Eberlestock Skycrane II Pack (J79)
Eberlestock Skycrane II Pack (J79)

Hinta
Captcha$ sis. alv 0% (482.69 $, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kpl


Väri
Eberlestock Skycrane II Pack (J79) Black
Black
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk.
Eberlestock Skycrane II Pack (J79) Coyote
Coyote
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk.
Eberlestock Skycrane II Pack (J79) Dry Earth
Dry Earth
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk.
Eberlestock Skycrane II Pack (J79) Military Green
Military Green
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk.
Eberlestock Skycrane II Pack (J79) Multicam +40,00 €
Multicam +32,26 €
Toimitusaika arviolta 30 - 90 vrk.
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 30 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
J79 Skycrane II on modulaarinen kantojärjestelmä, joka koostuu ensisijaisesti kolmesta osasta. Perus J79-reppu, ulosvedettävä G1 "Little Brother", eli "pikkuveli" ja irroitettava pääliosa. Nämä kolme osaa muodostavat perusjärjestelmän, joka on hieman yli 73 litrainen kokonaisuus.

Lisäksi löytyy vaihtoehtoiset J2SD Spike Duffel (102,83 L), tai J3SD Super Spike Duffel joka tuo huikeat (120,85 L) (Nämä kaksi lisäosaa eivät sisälly perusjärjestelmään). Ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat aselaukkujen käytön yksittäisinä, tai yhdistelminä, sekä kiinnitettyinä J79 tai G1-laukkuihin. Molemmat reput J79 ja G1 ovat yhteensopivia PRC-117 tyypin radioiden, sekä luikuisien muiden nykyaikaisten sotilasradioiden kanssa.

J79 on toisen sukupolven Skycrane. Se suunniteltiin J263 Skycrane I:n pohjalta, joka oli erittäin pidetty sotilaiden keskuudessa. Se todettiin parhaaksi kantoalustaksi raskaiden tarkkuuskiväärien kantamisessa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 800 x 250 mm.


Paino
3 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Kommentit
David L. 6.2.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Ajattele huolellisesti ennen tämän pakkauksen ostamista Tämä pakkausjärjestelmä on kapasiteetiltaan melko pieni. Ja raskas sen tarjoamalle äänenvoimakkuudelle. Tarpeistasi riippuen tämä pakkaus voi olla erinomainen tai kauhea. Laatu on erinomainen ja kestävyys tekee siitä todennäköisesti eliniän. Mutta minun tarpeitani varten Skycrane 2 -keskuskoneessa on suuri suunnitteluvirhe. Käytän pakkausta niin pitkän matkan retkille kuin myös sotilaalliseen käyttöön. Sellaisena G1 Little Brother -paketti on täynnä välttämättömiä tarpeita ja keskusyksikkö pitää sisällään "hienoja". Itse eri osat toimivat hyvin. Kuitenkin, kun G1 on pakattu täyteen, se täyttää kokonaan keskusyksikön siipien välisen tilan. Koska lepakoiden siipissä on taskut sisäpuolella ja ulkopuolella, nämä taskut muuttuvat käyttökelvottomiksi. Siksi keskusyksikkö on rajoitettu 2x10L: ään (ulkopussit), mikä tekee järjestelmän käyttökelpoisesta kokonaistilavuudesta noin 56L (3420 cu in). Se on melko pieni, mutta erittäin raskas pakkaus.
Joonas J. 2.9.2017
Yleisarvosana
Spike camp duffeleita saa laitettua kaksi kiinni niin, että rinkka on hyvä selässä mutta jalat eivät enää kannattele painoa, itse otin little brotherin kokonaan pois ja käytän sitä työkäytössä päiväreppuna ja satunnaisesti radalla koska sisältää kanavan rifle scabbardille *highspeed operator look*. Skycrane runkoa käytän Raskaana "B" kehänä yhdessä rigin kanssa ja sinne voi tunkea radioo, kiväärii, parhaimmillaan ollut 2 Apilasta ja 3 kes ja 4 viuhkaa, kauriin sai sopiin passelisti. Spike camp duffeli toimii sitten "C" kehänä. 4 tähteä koska putkitaskut on vähän kehnot, haluisin et niissä olisi kiristys kuten Terminator mallissa että juomataskuun saa crimpin kanssa esim sauvat tai kiväärin, tuntuu myös siltä että taskut ovat pitemmät ja ohuemmat kuin Terminator ja Operator malleissa. Toki saa sinne jerven extmen ähellettyä ja toisella puolella on tarppii ja WC paperii, sisäpuolella on älytön määrä palslenkkei et jos haluat niin saat mitä tahansa tähän kiinni. Viilekkeissä on myös molemmilla puolilla tarrasulkuiset taskut jotka imee 3l rakon täytenä mutta ei tyhjänä ja vakio E&E nyssäkkä katolla. Lantiovyö on myös kätsy kun siihen saa lipastaskuja tai yleistaskun tassulla oli joku hyvä missä kannan naamiovärin, naruu, teippiä, tulukset ja otsalampun.
David L. 4.2.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Mieti huolellisesti tarpeesi ennen tämän paketin ostamista. Tämä pakkausjärjestelmä on kapasiteetiltaan melko pieni. Ja raskas sen tarjoamalle äänenvoimakkuudelle. Tarpeistasi riippuen tämä pakkaus voi olla erinomainen tai kauhea. Laatu on erinomainen ja kestävyys tekee siitä todennäköisesti eliniän. Mutta minun tarpeitani varten Skycrane 2 -keskuskoneessa on suuri suunnitteluvirhe. Käytän pakkausta niin pitkän matkan retkille kuin myös sotilaalliseen käyttöön. Sellaisena G1 Little Brother -paketti on täynnä välttämättömiä tarpeita ja keskusyksikkö pitää sisällään "hienoja". Itse eri osat toimivat hyvin. Kuitenkin, kun G1 on pakattu täyteen, se täyttää kokonaan keskusyksikön siipien välisen tilan. Koska lepakoiden siipissä on taskut sisäpuolella ja ulkopuolella, nämä taskut muuttuvat käyttökelvottomiksi. Siksi keskusyksikkö on rajoitettu 2x10L: ään (ulkopussit), mikä tekee järjestelmän käyttökelpoisesta kokonaistilavuudesta noin 56L (3420 cu in). Se on melko pieni, mutta erittäin raskas pakkaus. Ja 10L on melko pieni koko pusseille, siellä on hyvin vaikea puristaa arktista makuupussia.
Lisää kommentti


Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: