Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Koirailu‪» Koirien reput‪»

Ruffwear Palisades Pack

Ruffwear Palisades Pack

Ruffwear Palisades Pack
Ruffwear Palisades Pack
Ruffwear Palisades Pack
Ruffwear Palisades Pack
Ruffwear Palisades Pack
Ruffwear Palisades Pack
Small
Large

Hinta
Captcha$ sis. alv 0% (179.25 $, alv 0) + toimituskulut


Määrä
kpl


Väri
Red Currant


Koko
S (56-68cm)
M (68-81cm)
L/XL (81-107cm)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Palisades Pack on laadukas, hyvin istuva ja kestävä koiran reppu, joka soveltuu erinomaisesti pitkillekkin vaelluksille. Monipuoliset, viimeiseen asti mietityt ominaisuudet. Erityisenä ominaisuutena laukkujen sisällä oleva kompressiosysteemi, jolla laukkujen tilavuutta saa säädeltyä tarpeen mukaan. Palisades Packin kompressisysteemin ansiosta repun sisällä olevat varusteet ja repun painopiste pysyvät aina mahdollisimman lähellä koiran kehoa, jolloin repun heiluminen puolelta toiselle vähenee huomattavasti.

Irroitettavissa olevien laukkujen alla on Y-mallinen Ruffwearin Web Master -valjas, joka pitää repun hyvin paikoillaan kovemmassakin menossa ja jakaa painon optimaalisesti koiran kehoon. Hyvät säätövarat.

 • Laukut saa irti lepotaukoja tai vesien ylityksiä varten - tai milloin tahansa kun haluat käyttää koirallasi pelkkää valjasta
 • Laukuissa kiristyssysteemi, joilla laukkujen tilavuutta voi säädellä ja tasapainottaa reppua
 • Laukkujen alla olevat kiinnitysnipsut estävät laukkujen pomppimisen koiran juostessa
 • Laukkujen sisällä verkkotaskut ja repun päällä varustelenkkejä, joihin saa viritettyä esimerkiksi makuualustan
 • Mukana 2 kpl 1 litran pehmeitä, taittuvia vesipulloja (BPA-free). Vesipulloille on omat erilliset nestetaskut, jotka on sijoiteltu lähimmäksi koiran kehoa (jotta painopiste pysyy lähellä koiraa).
 • Vesitiiviit vetoketjut ja heijastintereet
 • Pehmustettu erittäin kestävä kahva, josta koiraa voi avustaa
 • Kevyt rakenne ja kestävät materiaalit

Koko valitaan koiran rinnanympäryksen mukaan. Koiran rinnanympäryksen jäädessä kokojen väliin, Ruffwear suosittelee valitsemaan pienemmän koon.

Repun paino ja tilavuus:

 • S: 800g / 12,5 litraa
 • M: 840g / 17,5 litraa
 • L/XL: 980g / 24 litraa

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 250 x 40 mm.

Irroitettavat laukut
Kyllä


Paino
1 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
120 kk


Buy It For Life™

Buy it for Life™ -tuotteet ovat elämää kestäviä, korjattavissa ja niille myönnetään 10 vuoden takuu. Suomalainen heittää vuodessa pois 13 kiloa tekstiilijätettä. Yhdessä tuotamme sii...


Kommentit
Jari H. 1.5.2022
Yleisarvosana
Hyvän oloinen ergonomia koiran kannettavaksi. Reput saa helposti irti valjaista, taukojen ajaksi. Useamman viikon vaellukselle reppujen tilavuus hieman liian pieni , vaikka repun painon saisikin alle 20% koiran painosta.
Anonyymi 28.12.2021
Yleisarvosana
Kokojen puolesta sopivan löytäminen hieman haastavaa paksukaulaiselle koiralle, sillä rintakappale jää herkästi hieman rintalastan yläpuolelle M-koossa. Repun valjasosan säätömahdollisuudet ovat kuitenkin erinomaiset ja huomattavasti keskimääräistä valjasta paremmat, joten reppu vaikuttaisi silti toimivalta. Eri taskuja ja kiinnitysmahdollisuuksia on reilusti ja materiaalit vaikuttavat ensimmäisten kokeilujen perusteella laadukkaalta. Repun laukut kylkiä lähellä pitävissä remmeissä soljet jäävät valjaan ja koiran kylkien väliin. Nähtäväksi jää tuleeko tästä suuremmilla kuormilla ongelmia, mutta ratkaisu vaikuttaa erikoiselta. Ylipäänsä laukkujen irrotusmahdollisuus on kuitenkin hyvä ja mekanismi vaikuttaa muuten asialliselta.
Raymond C. 15.3.2020
Yleisarvosana
Kallis, mutta toimiva retkikoiran selkäreppu. Parasta kaksiosaisuus, ettei tartte ottaa valjaita pois kun irrottaa reppuosan leirissä ja tauoilla.
Simo W. 14.12.2019
Yleisarvosana
Erittäin tilava ja kestävän tuntuinen reppu. Säädöt riittää kaiken kokoisille ja muotoisille koirille, mutta meillä ainakin hieman hankalat valjaat pukea Amerikanakitan paksun kaulan kanssa.
Tiina K. 19.6.2018
Yleisarvosana
Hyvin on säätömahdollisuuksia, asettuu näppärästi koiran selkään kun saa kaikki säädöt kohdalleen. Reppuosan irrottaminen ja kiinnilaittaminen takaisin valjaisiin on hieman haasteellista, etenkin silloin kun reppu on koiran selässä. Tähän voisi olla jotain parannusta.
aappo h. 30.8.2017
Yleisarvosana
Rinkka istuu hyvin Irlanninsetterille. Koira antaa mielellään pukea valjaat päälle. Erillinen rinkka/valjas on näpäärä ratkaisu. Työn jälki on hyvä ja ratkaisut tuntuvat toimivilta. Erityis-plussa siitä, että rinkan sivutaskut ovat säädettävissä pienemmiksi sitä mukaa kun koira syö vaelluksen aikana ruokaansa pois.
Nimimerkki Sakke 21.5.2019
Noin vuosi sitten tilasin Palisades M-koossa koiralleni ja olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen. Valjaiden säätäminen helppoa ja reppuosan kiinnitys sujuu. Tauon ajaksi reppuosa on kätevä irroittaa. Reppuosan painonjakautumisessa oli aluksi hakemista, reppu alkoi liikkeen aikana valumaan enemmän sille puolelle missä painoa oli enemmän, mutta tämä on mielestäni asiaan kuuluvaa hienosäätöä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Ruffwear Bivy Bowl Matkakuppi
 
Ruffwear Bivy Bowl Matkakuppi
Captcha$
(23.40 $, alv 0)
(7)
Heti saatavilla