Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Nestesäiliöt‪» Tarvikkeet‪»

MSR 3-in-1 Cap

MSR 3-in-1 Cap


Kampanjahinta
12,51 sis. alv 24% (10.09 €, alv 0) + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 13,90 € (11,21 €, alv 0)


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä3 kpl heti
Netistä toimitettavissa3 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti Myymälä (Helsinki): Retkeily, 9


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Now far more svelte, this versatile replacement cap for Dromedary ® and DromLite bags features a large filling cap, a smaller pouring cap, and a flip-up nozzle for drinking or washing hands and dishes. Its pour rate has been reengineered to offer a high-volume, low-force flow for easier, precision pouring.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 105 x 105 x 40 mm.


Paino
0,038 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
36 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Kari A. vahvistettu ostaja, 29.7.2023
Yleisarvosana
Hyvä vaihtokorkki jos on vanhempi versio MSR:n vesileileistä, joissa korkin erillinen valutuskorkki on pienemmällä suuaukolla. Tässä suuaukko on PET pullon korkin kokoinen, eli limsapulloissa oleva korkki on samalla kierteellä ja koolla. Tässä lisäksi pieni kääntösuutin, josta voi liruttaa hitaammin vettä jos tarvitsee esim ruokalusikallisen tms. Korkissa on sama koko ja kierre kuin on esim Nalgene pulloissa 1 L ja isommissa. Sekä myös Ortliebin vesileileissä eli sopii myös niihin. Ero Ortliebin kokrkkiin on että tässä on lyhyempi pituus PET-kierteen tulpalle, sen takia ortliebin luomaletku-adapteri tahtoo hieman tihkua jos ei laita tiivistettä väliin.
Juho L. vahvistettu ostaja, 23.1.2023
Yleisarvosana
Ostin 2 kpl hajonneiden tilalle. Vuotaa ärsyttävästi vähän vanhoissa (<2010??) MSR DromedaryBageissa, ison korkin tiivistysuran mitoitus juuri sen verran muuttunut. Ison korkin otekarhennus myös huonompi kuin vanhoissa, tuli huomattua kun yritin saada korkkia tiiviiksi.

Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...