Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Leijasurffaus‪» Kurssit‪»

Pyry ja Pärske Leijahiihto alkeiskurssi

Pyry ja Pärske Leijahiihto alkeiskurssi

Pyry ja Pärske Leijahiihto alkeiskurssi
Pyry ja Pärske Leijahiihto alkeiskurssi
Pyry ja Pärske Leijahiihto alkeiskurssi
Pyry ja Pärske Leijahiihto alkeiskurssi

Hinta
280,00 sis. alv 10% (254.55 €, alv 0) + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Päivämäärä
Sovittuun aikaan


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Leijahiihtokurssit Helsinki-Turku-akselilla.


Kiinnostaako leijahiihto? Pyry ja Pärske alkeiskurssilla opetellaan tehonsäädöllisen vetoleijan käsittely ja sen voimalla liikkuminen joko laskettelusuksilla tai lumilaudalla. Kurssi kestää 4-6 tuntia, mutta päivät voivat venyä. Leijan käsittely on aivan uusi taito jonka lihasmuistiin saaminen vie aikansa. Jos tuuli loppuu kesken, jatkamme kurssia tuulisempana ajankohtana. Teoria opitaan käytännön harjoitteiden yhteydessä. Kurssin tavoitteena on, että oppilas pääsee ajamaan ensimmäiset siivut leijan voimalla ja osaa jatkaa harrastusta omatoimisesti ja ennen kaikkea turvallisesti!

Pyry ja Pärske kouluttaa etelärannikolla Helsinki-Turku-akselilla. Länsi-Uudellamaalla kurssit pidetään Pohjanpitäjänlahdella tai Lohjanjärvellä. Pääkaupunkiseudulla Tuusulanjärvi, Laajalahti ja Arabianranta ovat mahdollisia paikkoja, Turun lähellä Paimionlahti, Kirjalansalmi, Naantali ja Aarlahti. Tarkempi paikka ja aika valitaan jääolosuhteiden ja tuulensuunnan mukaan.

Osallistujamäärä: 1-3. Tilauksesta myös suuremmat ryhmät, esim yrityksille voimme räätälöidä oman kokonaisuuden useammalla kouluttajalla.

Kurssiin sisältyy kaikki välineet, paitsi sukset/lumilauta ja kypärä. Lisähinnasta myös näiden vuokraus voidaan järjestää.

Opetus perustuu kansainväliseen IKO-standardiin. Talven jälkeen voit halutessasi osallistua jatkokurssille ja siirtyä harrastamaan leijasurffausta myös vedessä.

Tervetuloa uuden harrastuksen pariin!

Luovutamme tilaajan yhteystiedot Pyry ja Pärske leijakoululle.

Yhteys- ja lisätiedot:
Heikki Veijola


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki