Jos et ole koskaan laittanut avotulella ruokaa, nyt sen kokeileminen ja vieläpä onnistuminenkin kokkailussa on erittäin helppoa!
Nuotioruuanlaiton klassikkoteokseksi varmasti nouseva tulella kokkaajan käsikirja esittelee erilaiset ruokanuotiot, valmistusmenetelmät ja herkullisimmat reseptit.
Perinteinen nuotioruuan valmistus on aivan älyttömän hauskaa, kiehtovaa ja jännittävää, eikä tätä taitoa kannata unohtaa, vaikka retkikeittimiäkin olisi käsillä.
Eric Tornblad ja Ida Olsson
192 sivua, pehmeät kannet, 172 mm x 202 mm
ISBN 978-91- 88335-97- 5
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 40 x 230 mm.
Paino 0,5 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)
Kommentit
Anonyymivahvistettu ostaja, 28.7.2022
Yleisarvosana
☆☆☆☆☆
Vaatimaton sisältö, enemmän yleistä asiaa kuin reseptejä.