Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Taskulamput‪»

Olight M2R Pro Warrior, 1800 lm

Olight M2R Pro Warrior, 1800 lm

Olight M2R Pro Warrior, 1800 lm
Olight M2R Pro Warrior, 1800 lm

Kampanjahinta
104,28 sis. alv 24% (84.10 €, alv 0) + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 129,90 € (104,76 €, alv 0)


Määrä
kplVäri
Musta
Ei saatavilla


Väri: Musta

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Tilauskoodi
6579
Viivakoodi
6972378120472

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Olight M2R Warrior on uudenlainen taktinen valaisin, jossa lataaminen tapahtuu magneettisesti suoraan taktisen peräkytkimen kautta. Magneettilaturi tarttuu kytkimessä oleviin kontaktipintoihin ja lataa lampun kätevästi akkua irrottamatta.

Valaisimessa on myös sivukytkin, josta lampun käyttö onnistuu tavalliseen tapaan. Erilliseen, taktiseen peräkytkimeen on istutettu viranomais- ja turvallisuusalan käytössä tärkeimmät ominaisuudet: hetkellinen käyttö (turbo-tehotilassa) sekä strobo-pikatoiminto. M2R onkin hyvä valinta erityisesti viranomaiskäyttöön.

Olight M2R Pro Warrior on suositun M2R:n pohjalta edelleen jatkokehitetty, huipputehokas taktinen tarkulamppu. Peräkytkimen lisäksi siitä löytyy myös "perinteinen" sivukytkin". Käsittämätön jopa 1800 lumenin valoteho ja 5000 mah 21700-akku ovat tämän kokoisessa valaisimessa kokoluokkansa ehdotonta kärkeä. Vaikka valaisimessa on taktinen kytkin, sen perään on onnistuttu rakentamaan kontaktipinnat, joiden ansiosta lataaminen onnistuu suoraan magneettisella mukana tulevalla USB-laturilla. Yhdistetty peräkytkin ja kontaktipinnat laturille ovat jotain, mitä valaisimissa ei ole totuttu näkemään. Laadukas ja viimeistelty valaisin on varustettu reilulla 60 kk takuulla.

M2R peräkytkin on lähes äänetön, ja sen kautta valaisinta voidaan käyttää hetkellisesti (nk. momentary) tai jatkuvasti. Pitkällä painalluksella valaisin palaa niin kauan, kuin kytkin on painettuna, ja nopealla painalluksella valaisin syttyy ja jää palamaan, kunnes se sammutetaan. Sivukytkin on tuttua Olightin S-sarjan valaisimista. Valaisinta voi käyttää siis täysin tavallisena lamppuna, mutta myös taktisena valaisimena esimerkiksi turvallisuusalalla. Peräkytkimestä löytyy kaksi toimintatilaa: Normaali ja taktinen. Normaalitilassa kevyt painallus aktivoi Med1-tehotilan ja pohjaan painaminen Turbon. Taktisessa tilassa kevyt painallus aktivoi Turbon ja pohjaanpainallus strobon. Peräkytkimellä voidaan käyttää valaisinta tavallisessa tai taktisessa tilassa. Tilan vaihtaminen tapahtuu pitämällä peräkytkintä painettuna pohjaan, ja samalla painamalla sivukytkintä.

Tuotepakkauksen sisältö:
 • Olight M2R Warrior
 • Olight M2R vyökotelo
 • Olight 3500 mAh HDC-li-ion-akku
 • Magneettinen USB-laturi
 • Irroitettava vyöklipsi
 • Rannelenkki
 • Käyttöohje
Tekniset tiedot:

Merkki ja malli: Olight M2R Pro Warrior
Tehokas taktinen/perinteinen taskulamppu
Valoteho: 1800 lm
Akku: Custom Li-Ion 21700, 5000 mah
Latausaika: 3 h
Valokeila: Yhdistelmä
Toimintatilat: 5 tehotilaa + Turbo + Strobo
Kantama: 300 m
Materiaali ja väri: tyypin III kova-anodisoitu alumiini/ruostumaton teräs, musta
Suurimmat mitat: 137 mm x 29.5 mm
Paino: 179 g
Suojausluokitus: IPX8
Takuu: 60 kk

Toiminta-ajat (Valmistajan ilmoittamat):

Turbo: 1800 -> 750 lm -> 250 / 4.5 + 145 + 45 min
High: 750 -> 250 lm / 160 + 40 min
Med 1: 250 lm / 10 h
Med 2: 60 lm / 40 h
Low: 15 lm / 130 h
Moonlight: 1 lm / 50 vuorokautta

Pikaopas:

Akun varaustilan ilmaisin: Valon palaessa, sivukytkimessä oleva ledi kertoo akun varaustilan seuraavasti:
 • Vihreä: yli 75%
 • Oranssi: 30-75%
 • Punainen jatkuva: alle 30%
 • Punainen vilkkuu: alle 10%
Sivukytkimen käyttö:
 • ON/OFF: Sytytä tai sammuta valaisin painamalla käyttökytkintä kerran. Valo syttyy siinä toimintatilassa, missä se on edellisen kerran sammutettu.
 • TEHOTILAN VAIHTAMIEN: Valon ollessa päällä, selaa tehotiloja pitämällä sivukytkintä painettuna. Tehot selautuvat järjestyksessä low, med2,med1,high. Vapauta kytkin kun haluamasi tehotila on aktiivinen. (Huom. turbo- ja moonlight-tehotilat eivät kuulu syklin piiriin.)
 • MOONLIGHT-TILA: Valon ollessa sammutettuna, valaisin saadaan kytkettyä Moonlight-tilaan kun kytkintä pidetään painettuna yli sekunnin ajan. Jos valaisinta on käytetty edellisen kerran Moonlight-tilassa, se syttyy automaattisesti seuraavan kerran Moonlight-tilassa.
 • TURBO-TEHOTILAN KÄYTTÖ: Siirry high-tehotilaan tuplaklikkaamalla sivukytkintä. Siirry edelleen turbo-tehotilaan tuplaklikkaamalla kytkintä uudelleen. Voit palata takaisin high-tehotilaan tuplaklikkaamalla kytkintä jälleen. (Huom. Turbo-tehotila palautuu high-tehotilaan automaattisesti kolmen minuutin käytön jälkeen.)
 • STROBO-VILKKU: Aktivoi Strobo-vilkkutoiminto kolmoisklikkaamalla kytkintä. Palaa takaisin normaalitilaan painamalla kytkintä kerran tai pitämällä kytkintä pitkään painettuna.
 • NÄPPÄINLUKKO: Valon ollessa pois päältä, lukitse näppäin pitämällä kytkintä painettuna noin kahden sekunnin ajan. Moonlight-tila käy hetken aikaa päällä ja valon sammuttua näppäin lukittuu. Näppäimen ollessa lukittuna, punainen näppäinlukon merkkivalo syttyy kytkintä painettaessa. Avaa näppäinlukko pitämällä kytkintä painettuna yli sekunnin ajan. Näppäinlukon avautuessa valaisin siirtyy moonlight-tehotilaan.
Peräkytkimen käyttö:

Peräkytkimellä voidaan käyttää valaisinta tavallisessa tai taktisessa tilassa. Tilan vaihtaminen tapahtuu pitämällä peräkytkintä painettuna pohjaan, ja samalla painamalla sivukytkintä.
 • TAVALLINEN TILA: Kevyt painallus käynnistää Med1-tehotilan ja voimakas painallus Turbon. Pitkällä painalluksella valo palaa niin kauan, kuin kytkin on painettuna, ja lyhyellä valo jää päälle.
 • TAKTINEN TILA: Kevyt painallus käynnistää Turbo-tehotilan ja voimakas painallus Strobon. Valo palaa kummallakin tehotilalla niin kauan, kuin kytkin on painettuna pohjaan.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 60 x 60 mm.

Tämä tuote toimitetaan vain näillä toimitustavoilla:
- Nouto myymälästämme
- Erikoislava
- Eurolava, sovittuun aikaan
- Eurolava, työaikaan
- Kirje seurannalla
- Nouto Matkahuollon pakettipisteestä
- Nouto Postin pakettiautomaatista
- Nouto Postin toimipisteestä
- Nouto R-kioskin tai K-kaupan noutopisteestä (DB Schenker)
- Postin rahti perille asti
- Rullakko, sovittuun aikaan
- Rullakko, työaikaan
- Toimitus perille asti (DB Schenker)
- Toimitus perille asti (Matkahuolto Jakopaketti yrityksille)
- Toimitus perille asti (Posti)
- Toimitus perille asti (Posti Aamujakelu)
- Toimitus sovittuun aikaan perille asti (Matkahuolto Kotijakelu)
- Toimitus sovittuun aikaan perille asti (Posti Kotipaketti)


Energianlähde
Ladattava akku


IP-luokka (Vesitiiviys)
IPX8


Maksimi valoteho
1800 lumen


Paino
0,179 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,3 kg)


Takuu
60 kk


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.6.2023
Valaisin oli sitä mitä luvattiinkin. Suosittelen👍
Jarkko K. vahvistettu ostaja, 19.8.2021
Yleisarvosana
Toimii
Mika Juhani H. vahvistettu ostaja, 8.9.2020
Yleisarvosana
Parasta mitä rahalla saa !!!
Jesse V. vahvistettu ostaja, 4.2.2020
Yleisarvosana
Joka pennin lamppu! Todella korkea laatu ja hyvä viimeistely. Allround edc fikkari Valokuvijo itselle täydellinen-> Heittää mukavasti, hotspot leviää mukavassa suhteessa etäisyyden kasvaessa, mutta antaa hajavaloa sopivasti lähelle. Teho alueet todella toimivat. Akunkesto todella hyvä. -12°C pakkasella 2h ulkona, lamppu 1lm teholla-> LAMPPU EI VILKUTELLUT! Jos enemmän heittolamppua hakee, niin Warrior x pro!

Jesse V. vahvistettu ostaja, 21.1.2020
Yleisarvosana
Näin hands on kokemuksia.Ilman kummempaa kehumista, todella pitkään odotettu allround edc fikkari! TIR linssi todella toimiva: hajottaa valoa mukavasti lähiympäristöön, mutta pääpaino on hotspotissa, mikä tuo ulottuvuutta aina 300m asti. Hotspotti ja hajavalo leviaa todella mukavassa suhteessa etäisyyden kasvaessa, ilman että valon heittimeksi voisi sanoa. Akun kesto käsittämättömän hyvä. Muotoilu todella toimiva, kädenmyötäinen ja käytännöllinen. Lataus toimiva ja käytännöllinen. 5/5 lamppu. Todella mietityt yksityiskohdat ja käyttäjien palautteen pohjalta viilattu. Käyttö järjestelmä selkeä, NOPEA! ja toimiva! Lisään kommenti myöhemmin kylmän kestävyydestä, ect, kunhan pääsen testaamaan.

Lisää kommentti

Tuotemerkki


Olight M2R brutal test
Olight M2R unboxing and brutal test

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...