Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet» Vaatteet» Housut» Taktiset Housut» UF PRO P-40 All-Terrain GEN2 Tactical Pants»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 22.10.2021
Yleisarvosana
Huippu housut, varustevyötä ei juutikaan tarvitse kun kaikki tarvittava menee taskuihin.
Janne P. 15.9.2021
Yleisarvosana
Tämän hetken ykköspöksy. Molemmissa reisissä vetoketjutasku, jossa sisällä ”lokerot”, puukko/lamppu/kynätasku, kännykkätasku sulkuläpällä. Nämä kaikki taskut hyvin käytettävissä istuma-asennosta. Lisäksi perus housuntaskut, joita ei suuremmin ole tullut käytettyä. Polvisuojille paikat, tupla vyölenkit, joista alempi kiinteä ja päällempi nepparilla suljettava. Kahteen suuntaan toimiva vetoketju käärmeen esittelyyn ja vyötäröllä neppari sekä hakanen tuplavarmistamassa jalassa pysymisen.
Anonyymi 1.8.2021
Yleisarvosana
Parhaimpia EDC-housuja mitä on tehty. Palveluksen aikana ulkomailla tuli käytettyä tosi paljon ja kaiken puolin erittäin tyytyväinen.
Sergey O. 14.7.2021
Yleisarvosana
Toiset housuni UFPRolta tilattiin tästä kaupasta. Tilasin sen mittaruudukon mukaan, se on täysin johdonmukainen. Housuista ei ole mitään erikoista sanoa - ne ovat erittäin mukavia, pienimpään yksityiskohtiin asti harkittuja. Toimitus Novorossiyskiin kesti 22 päivää.
Anonyymi 19.6.2021
Yleisarvosana
Parhaat housut ikinä!
Anonyymi 24.5.2021
Yleisarvosana
Светлана Г. 19.11.2020
Yleisarvosana
Mukava, mukava käyttää, vahva sauma, keskimääräisellä aktiivisuudella ei ole kylmän tunnetta lämpötilassa noin -5.