Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit» Ulkoilu» Vaatteet» Takit» Talvitakit» Tekokuitutakit» Miesten» Carinthia MIG 4.0 Jacket, M05 Winter Camo Limited Edition»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 8.9.2021
Yleisarvosana
Erinomainen talvitakki, huippulaatua,
Jean Michel B. 4.6.2021
Yleisarvosana
Борис С. 18.2.2021
Yleisarvosana
Se olisi täydellinen takki, jos ei olisi kahta asiaa. Materiaali on yhtä rapeaa kuin muovipussi ja tuottaa paljon melua. Se on todella huono ominaisuus. (UPD. Jonkin ajan kuluttua melua vähennetty OK-tasolle) Hihan päässä on lyhyt, noin 3 cm pitkä sauma, joka tekee noin 1 mm: n pituisen taitoksen, joka ei tee muuta kuin hieroen ranteesi. Kaikki muut näkökohdat - upea takki
Niklas M. 24.2.2021
Yleisarvosana
Christoph B. 22.1.2021
Yleisarvosana
Todella hieno takki! Viikonloppuna vietin pari tuntia maastossa lumessa, tuulessa ja miinus 11 astetta - takki pitää sinut lämpimänä ja palvelee täysin tarkoitustaan - mutta mielestäni se ei ole mikään keskimääräinen eurooppalainen talvi. Siksi saan todennäköisesti LIG: n. Fit on ehdottomasti oikea. Voin suositella lämpimästi takkia kaikille, jotka ovat kaksinumeroisissa miinusalueissa lämpömittarissa.
Guoxiong W. 22.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvät vaatteet ja erittäin hyvät hinnat
Anonyymi 19.1.2021
Yleisarvosana
Laadukkaasti tehty, toimiva leikkaus, pintakangas kahisee - hiljenee ehkä käytön myötä.
Werner W. 30.12.2020
Yleisarvosana
Upea takki, kevyt ja erittäin lämmin! Se ei ole minun ensimmäinen Kärnten, eikä tule olemaan viimeinen, varmasti! Viimeistele camo rock ja tee takista vieläkin "viileämpi"! 😜 Nopea toimitus, aina hyvä yhteys Varusteen kanssa!
Alexey M. 16.12.2020
Yleisarvosana
Todella hyvä rakentamisen laatu ja helppo pitää puhtaana. Erinomainen tuote. Suosittelen tätä tuotetta.
Anonyymi 12.12.2020
Yleisarvosana
Takki on hyvin leikattu ja kaikki yksityiskohdat on mietitty loppuun.Pintakangas pitää hyvin tuulta ja kohtuudella myös vettä. Pintakangas on kuiten melko äänekäs eli huomioitava käytössä.