Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Kalastus‪» Vavat‪» Perhovavat‪» Yhden käden vavat‪» Guideline LPs‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Raymond M. 21.7.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Olen niin tyytyväinen Guidelines Lps 2 wt:hen. Kevytvapa raikkaalla progressiivisella toiminnalla ja heittää kauniisti 3-painoisen perhosiiman. Odotan innolla eurotyylistä nymfiä, kun virrat avautuvat.
Anonyymi 26.4.2022
Yleisarvosana
andrew l. 27.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
En ole vielä käyttänyt sitä, koska kalastuskausi on tällä hetkellä suljettu, mutta näyttää toistaiseksi hyvältä, erittäin kevyeltä, erittäin reaktiiviselta ja hyvin viimeistellyltä
Jen D. 20.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tilasin Guideline LP 9'6 "2wt. Olen käyttänyt sitä 5-6 kertaa tiukalla siimalla. Butt-osassa on tarpeeksi selkäranka suurempien kalojen purkamiseen, kun taas kärkiosa on riittävän herkkä havaitsemaan valon iskut tai tuntemaan nymfisi tikittävän Kokonaislaatu on erittäin kunnollinen varsinkin hintaan verrattuna - ehdottomasti edullinen. Mukava alas lukittava kelaistuin, hyvät ohjaimet, laadukkaat kääreet ja viimeistely. Minulla on pidempi nymfhing-sauva, mutta halusin myös lyhyemmän tangon kalastamaan pienempiä vuoristoja, joissa on ulkonevat oksat ja tiukat neljännes .... tämä sauva toimii hyvin tähän tarkoitukseen. Odotan, että heitän sen kanssa kuivan tai pienen kuiva / tiputinlautan.