Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Ammunnan kuivaharjoittelu‪» Mantis Blackbeard: The Auto Resetting trigger System for AR-15‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Antti S. vahvistettu ostaja, 18.5.2024
Yleisarvosana
Mainio laite nostojen ja maalinvaihdon harjoitteluun, varsinkin kun käyttää par-ajastinta rinnalla. Kohdistus ei aivan pysy paikallaan, vaikka moduuli vaikuttaa istuvan tukevasti paikallaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.11.2023
Yleisarvosana
Käyttöönotto oli helppoa. Hieman ongelmia akun/lipaan asettumisessa paikalleen. Osumat rekisteröity pääsääntöisesti hyvin loisteputkivalossakin. Tulostettavat taulut löytyivät helposti. Mantisin sivuilta. Uusimmassa päivityksessä valotus tuntuu menevän yli. Ampumatkan kompensointitaulukko eri tauluille vaati hieman enemmän etsimistä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.1.2024
Yleisarvosana
Daniel H. vahvistettu ostaja, 25.10.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Blackbeard täyttää kaikki odotukset, iloisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon voit todella säätää laseria sekä pysty- että vaakasuunnassa. Uskomattoman nopea, täydellä akulla sitä ei voi ajaa pois. Vaikuttaa siltä, ​​että akku on tyhjä, joten ensimmäinen lataus kestää koko ensimmäisen yön, mutta se kestää pitkään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.10.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.10.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvyydestään tunnettu, et tule pettymään.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.10.2023
Yleisarvosana
juk...@...om vahvistettu ostaja, 27.9.2023
Yleisarvosana
Puhelin appilla vaikeuksia havaita tupla-laukauksia ja maalitaulujen tunnistamisessa joskus vaikeuksia riippuen valaistuksesta. Loisteputkien valossa ei toiminut ollenkaan. Itse laite on nerokas.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.9.2023
Yleisarvosana

Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.10.2022
Yleisarvosana
Soveltuu erityisesti nopean tähtäinkuvan ottoon ensimmäisellä laukauksella. Pientä ongelmaa ollut ettei resetoi riittävän nopeasti. Toimii paremmin toisessa kuin toisessa kiväärissä.

Ludovic P. vahvistettu ostaja, 13.6.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
"Hieman tylsän" säädön ja "maksimirajan" jälkeen (punainen piste ei tullut tynnyristä!) kaikki toimii oikein! Tuote vastaa odotuksiani, toimitetaan nopeasti ja hyvin suojattuna. KIITOS
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.5.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.5.2023
Yleisarvosana
Ilkka K. vahvistettu ostaja, 28.3.2023
Yleisarvosana
Ei toiminut ollenkaan. Palautin tuotteen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.2.2023
Yleisarvosana
Konsta H. vahvistettu ostaja, 16.2.2023
Yleisarvosana
Soiva peli kuivaharjoitteluun. Ei tee muuta kuin resetoi liipaisimen ja näyttää osumakohdan, mutta muuta ei tarvitakaan. Hyvä vehje.
Niko K. vahvistettu ostaja, 13.2.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyödyllinen kapistus. Joskus tuntuu laser jäävän huomioimatta äpissä tai äppi rekisteröi "haamulaukauksia", muuten hyvä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.2.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tuote toimii, mutta sinun on tiedettävä tietyt rajoitukset. Pidät esikurssin ja tauon, mutta nollaus tuntuu täysin erilaiselta, koska voit tuntea Mantisn nollaavan liipaisimen. Et myöskään voi tehdä intensiivisiä pitkiä seurantakuvia. Simaskan on latauduttava uudelleen, jotta voit tehdä 10 nopeaa seurantalaukausta, jolloin tunnet nollauksen hidastuvan, ja sinun on annettava noin 20-30 sekunnin tauko, ennen kuin mantis on latautunut ja valmis tekemään uuden pika-asetuksen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.1.2023
Yleisarvosana
Erittäin hyvin toimiva ja helppokäyttöinen patruunakulujen säästäjä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.12.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olen IPSC-ampuja PCC:ssä ja joskus kivääriosastossa. Käytän kahta lähes identtistä asetta. Harjoittelukustannusten vähentämiseksi käytän myös 22LR-muunnoksia. Paljon aikaa vietetään kuivalenkkejä kotona. Ennen Mantis Blackbeard -aikaa tein harjoituksia ja simuloin vain liipaisimen painamista. En saanut palautetta "laukauksen" jälkeen. En tiennyt, vedin liipaisinta vahvasti tai tarpeeksi pitkälle ja missä on osumakohta. Ensimmäiset päivät samojen harjoitusten tekeminen Mantiksen kanssa oli haastavaa. Minulla oli niin monta kertaa "sormen jäädytys" -efekti, ja ihastuin kohteiden välillä aikaiseen. Minun mielestäni reset-triggeri Mantiksen ja itse valmentajan kanssa on pelin vaihtaja kotiharjoitteluun. Jos et voi vierailla valikoimallasi joka päivä ja käytettyä ammusämpäriä, se on ratkaisu sinulle. Se voisi olla halvempi ja kokoonpanon laatu myös hieman parempi, mutta etujen lista on paljon pidempi kuin haittoja.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.6.2022
Yleisarvosana
Lyömätön tuote kotitreeniin laser acabemyn kanssa käytettynä.
Jarkko K. vahvistettu ostaja, 4.3.2022
Yleisarvosana
Toimii
sam...@...om vahvistettu ostaja, 25.4.2021
Yleisarvosana
Heikki J. vahvistettu ostaja, 2.4.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä laite sisäänrakennetun laserin kanssa. Laitteen mukana tulee koodi laser Academyn harjoituksiin. Parhaan hyödyn saa kun käyttää tämän rinnalla MantisX-laitetta. Tällöin saa palautteen itse laukaisutapahtumasta ja Laser Academy näyttää osumat. Parhaimmilaan perusammunnan harjoittelussa ja eri asentojen kokeilussa. Ei tämä oikeaa ampumista korvaa mutta tuo kylmäharjoitteluun sopivasti palautetta ja motivaatiota. Mantis Laser Academyä voi käyttää myös pistoolilla jos hankkii pistooliin sopivan laserpatruunan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.3.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä tuote, kuivaharjoitteluun tulee selkeyttä kun näkee osumat ja samalla tulee oikea tuntuma liipaisimeen.
matti s. vahvistettu ostaja, 24.3.2021
Yleisarvosana
Laserissa huonot säätömahdollisuudet.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.2.2021
Yleisarvosana
Voisi sanoa, että ehdoton laite kylmäharjoitteluun!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.1.2021
Yleisarvosana
Aivan täydellinen apu harjoitteluun. Pieni miinus tulee kun ei oman laukaisukoneiston kanssa toimi kunnolla, mutta pärjää silti.
Jarkko L. vahvistettu ostaja, 21.12.2020
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.12.2020
Yleisarvosana