Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Nastalliset juoksukengät‪» VJ Sarva IceHero Womens‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.5.2024
Yleisarvosana
Ihan himpun verran leveämpi lesti kun olisi, niin olisi täydelliset. Hyvä pito myös jäällä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.3.2024
Yleisarvosana
Ihanan kevyet ja hyvä pito vaikka peilijäällä. Omaan makuun liian jäykkä pohja ja vähän turhan vähän tilaa varpaille, tosin olen vannoutunut paljasjalkakenkien ystävä. Siitä huolimatta nämä ovat varsin toimivat tossut pääkallokeleille. Jos käyttää yleensä tavallisia kenkiä, nämä ovat varmasti nappivalinta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.12.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.3.2023
Yleisarvosana
Vihdoinkin rennosti liukkailla keleillä!
Kaisa U. vahvistettu ostaja, 11.3.2023
Yleisarvosana
Toinen kenkä kipeytti kantapään. Tätä ongelmaa ei ollut vanhassa parissa
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.2.2023
Yleisarvosana
Ensimmäinen kokeilu Sarva -kenkiä. Aivan loistavat :) Kevyet, hyvät juoksulenkkarin ominaisuudet ja pirteän väriset. Mielestäni kävelyssäkin pitää olla kunnon kenkä ja tämä juuri paras talvikävelyyn. Nastat mukavasti ropisevat kun pureutuu jäähän, ei tarvitse jännittää pitoa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.1.2023
Yleisarvosana
Kengät istuvat jalkaan täydellisesti ja ovat erittäin kevyet. Nastat pitävät hyvin jäisellä tiellä.
Maria K. vahvistettu ostaja, 17.12.2022
Yleisarvosana
Nastajuoksukenkiä on markkinoilla hyvin vähän ja olin jo käynyt liikkeessä sovittelemassa eri malleja. Sarva sattui ensimmäisenä jalkaani ja tuntui niin hyvältä. Se on kevyt ja omaan kapeaan jalkaani istui hyvin. Olen lukenut muiden arvosteluja kengän lestin kapeudesta ja sen tähden heille sopimattomuudesta, mutta itse en (kapean ja ei-rintavan jalan omistajana) koe sitä kapeaksi. Tykkään kengistä niin paljon, että olen käyttänyt myös muuten kuin lenkille lähtiessä. Ne ovat niin paljon näpsäkämmät kuin nastatatalvijalkineeni. Pidän myös kovin niiden ulkonäöstä. Yllättäen merinovillaisen sukan kanssa ei edes paleltanut eilen -10C pakkasessa kävellä kaupungilla kengissä. Erittäin positiivinen yllätys oli, ettei nastakenkä ole koppura ja epämukava vaan päinvastoin. Tämä selvisi välittömästi, kun sain kengän kokeiltavaksi.