Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Viranomaistuotteet‪» Taisteluvarusteet ja suojat‪» Battle beltit ja vyöt‪» First Spear Modular Assaulter Gun Belt‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.10.2023
Yleisarvosana
Teemu L. vahvistettu ostaja, 24.3.2023
Yleisarvosana
Jäykkä ja asiansa ajava vyö kotelolle, lippaille, ea-laukulle ja muulle sälälle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.12.2022
Yleisarvosana
Perushyvä battlebelt. Suomen olosuhteisiin annan lämpimän suosituksen sillä mahdollistaa helpon ja suuren vyön säädön niin että tarvittaessa voi heittää vaikka toppatakin päälle. Vyö on myös yllättävän mukava vaikka olisikin vähän enemmän tavaraa vyöllä.
Fredrik P. vahvistettu ostaja, 17.11.2022
Yleisarvosana
On hyvin säätö varaa
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.9.2022
Yleisarvosana
Hyvä, laadukas, jämäkkä vyö battlebeltin pohjaksi.
Julien G. vahvistettu ostaja, 22.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvä vyö, tukeva rakenne ja hyvä solki.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.9.2021
Yleisarvosana
Aikaisemmat kokemukseni asevöistä on ollut lähinnä joidenkin rimpuloiden ja alusvöiden kanssa, joten varsinaista kokemusta kilpailijoista minulla ei ole. Kaikin puolin tuote vaikuttaa kuitenkin hyvältä ja on poikittaissuunnassa jäykkä niinkuin pitääkin. Vyötä pitäisi kuitenkin käyttää ilmeisesti oman "padded sleevensä" kanssa. Tällöin molletaskut menevät kiinni ja homma toimii. Vyö myydään ilman ja sitä toi voi käyttää perus vyötaskujenkin kanssa, mutta ainakin TACO:n lipastaskujen kanssa Velcrot ovat homogeeniset ja taskut pyörivät ees taas. Täysvelcroisen alusvyön kanssa (kuten Frog-Pro) ne toki lukkiutuvat paikalleen, mutta säätely optimikohtiin ottaa aina aikansa. Asiaan löytyisi varmasti jokin ratkaisu, mutta rättikässät yläasteella lintsanneena sen keksiminen on hankalaa. En tiedä, onko kyseessä tämän vyön erikoisominaisuus vai mikä homma. Yhteensopimattomuudesta siis miinusta, mutta en tiedä pitäisikö minun syyttää HSGI:n Tacoja tai tätä vyötä. Toiselle kuitenkin miinus yksi tähti sen mukaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.6.2021
Yleisarvosana