Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Lajit‪» Koirailu‪» Koirien pelastusliivit‪» Non-stop Dogwear Safe life jacket 2.0 -pelastusliivi‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Nina K. 26.7.2022
Yleisarvosana
Koira liikkuu todella luonnollisesti liivien kanssa ja uiminen on helppoa. Liivit pysyvät tukevasti päällä ja selässä oleva kahva on todella kätevä koiran nostamiseen tarvittaessa. Kiinnityslenkkejä remmille löytyy hyvin. Ainoa huono puoli on vatsaremmien hankala pujottaminen ennen klipsien kiinnittämistä.
Anonyymi 23.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 1.6.2022
Yleisarvosana
Huippuvaihde. Käytämme sitä BOC:ssa ja MAL:ssa
Pierre-François B. 8.9.2021
Yleisarvosana
Käytössäni on kelluva apu saksalaiselle paimenelle, joka tarvitsee hieman apua uimiseen. Vietän aikaa takin säätämiseen ja annan koirani tottua takkiin. Sitten rannalla jatkoin viimeiseen tarkistukseen ja leikkiin koirani kanssa. 1/2 tunnin kuluessa hän alkoi tuntea olonsa tuetuksi ja ui helposti. Hyvälaatuinen tuote, jota ei ole kovin käytännöllinen käyttää, pysyy täydellisesti paikallaan. Nopea kuivaus. Kahva on pakollinen.
Anonyymi 9.6.2021
Yleisarvosana
Aika jees. Vatsaremmien pujottelu lenkkien läpi aina puettaessa tai riisuttaessa on aavistuksen ärsyttävä ja kömpelö ratkaisu. Saattaa tulla jätettyä tekemättä, jolloin ei ole yhtä tukevasti päällä.