Oletko Viranomainen? Meiltä 10% Viranomais­alennus lähes kaikkiin tuotteisiin - Katso ohjeet »
Viranomaistuotteet » Jalkineet » Korkeavartiset » Haix Airpower Pro R »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Topi H. 19.9.2020:
Yleisarvosana
Hyvin istuvat kengät
mus...@...om 6.2.2019:
Yleisarvosana
Parhaat rakennetulla alueella toimivat variskengät, nämä on jo kolmannet itsellä kulutuksessa. Kokeiltu muita malleja välissä kun niitä työpaikoilta välillä tarjotaan ovista ja ikkunoista mutta nämä toimii parhaiten. ps.henk koht pidän erityisesti mattamusta kengän kärjestä, kulutus ja lika ei näy samantien kun materiaali ei kiillä
Jarkko L. 3.1.2019:
Yleisarvosana
Erittäin hyvin jalkaan sopivat kengät jotka pitävät vettä tosi hyvin. Kengät on myös varsin lämpimät talvella, mutta pakkasilla pohja kovettuu ja sen jälkeen niissä ei ole yhtään pitoa. Sulanmaan ja plussa kelin kenkänä hyvä.
Samuel K. 12.8.2017:
Yleisarvosana
Mun koko ollu "aina" 42. 42 tilasin nytkin ja lähdin ilman sen kummempia testejä tunturiin. Eipä ois kannattanu. Isot olivat ja sukkien + 2x villasukista ja narut niin tiukalla kun uskals vetää, alapään verenkiertoo uhmaten, huolimatta kantapäät auki. eli ovat niin luhnakat että oikea koko olisi ollut ehkä poikkeuksellisesti 41
Janne V. 14.7.2016:
Ekat tunnit festareilla tennarit jalassa. Kävin vaihtamassa nämä alle ja se fiilis on mieletön! Ei väsy jalat täydellisesti istuvissa kengissä!
Nimimerkki Mika Laiho 25.8.2013:
Vajaan vuoden käyttökokemuksella täytyy sanoa että erinomaiset kengät, talvikättöä lukuunottamatta. Oma käyttöni on ollut suhteellisen kevyttä, joten ääriolosuhteisiin ja pitkiin vaelluksiin en osaa ottaa kantaa. Muutama kommentti +Lyhyen sisäänajon jälkeen istuvat jalkaan erittäin hyvin. Itsellä oli ensimmäisen 100km aikana kevyitä tuntemuksia jaloissa, jonka jälkeen kenkiä ei huomaa. Alkuperäisellä pohjallisella on menty. +Vedenpitävät. Olen tarkastanut kengät pikkukivien varalta joka kerta jalkaan laitettaessa ja huolehtinut että varpaankynnet ovat lyhyet. +/-Hengittävyys on hieman kompromissi. Sukat kyllä kostuvat pitkään käytettäessä, mutta itse olen huomannut tämän vasta noin 6h kävelemisen jälkeen. Pitkillä reissuilla varasukat on kyllä hyvä olla mukana. Kesän hellepäivinä hengittävyys voisi olla parempi, mutta toisaalta niissä keleissä muutenkin keveämmät kengät ovat parempi vaihtoehto. -Talvikäyttö on näiden kenkien ainoa suurempi ongelma. Pohjasta tulee nimittäin luvattoman liukas pakkasilla. Kaupungissa hoidetuilla kaduilla pärjää vielä joten kuten mutta jäisemmät pinnat on jo aivan liian liukkaita. Lämmön puolesta hyvälaatuisilla vähän paksummilla sukilla pärjää vielä -20ºC pakkasilla muutaman tunnin. Yhteenvetona sanottakoon, että keväästä syksyyn näillä pärjää erinomaisesti kelissä kuin kelissä. Suosittelen.
Tomi K. 5.12.2012:
Ostin nämä kengät koska vanhatkin 11v käytössä olleet vaelluskengät olivat Haix:n valmistamat (Tibet GTX). Ja kuten vanhatkin haixit, myös nämä sopivat jalkaani kuin kond... you get the point, ilman sisäänajoa. Ison miinuksen omassa käytössä saa pohjan kuviointi, joka ei sovellu ollenkaan vaelluskäyttöön. Vaan on ennemminkin poliisin, sotilaan tai vartijan työhön sopiva, kun kuljetaan asvaltilla, muilla kovilla, tasaisilla ja kuivilla alustoilla. Harmi etten kiinnittänyt pohjan kuviointiin enempää huomiota tuotteen saapuessa, olisin vaihtanut toiseen tuotteeseen (Haix:iin).
Nimimerkki jalkamies 3.12.2012:
Erinomaiset maiharit plussakelillä. Kevyet, vedenpitävät, tukevat ja ilmeisen kestävät, eivätkä juuri tarvinneet sisäänajoa. Mutta pakkasella näillä ei tee mitään: pohja kovettuu äärimmäisen liukkaaksi.